29 / 04 / 2024

Avrupa Hazır Beton Birliği Kongresi 4-5 Haziran'da!

Avrupa Hazır Beton Birliği Kongresi 4-5 Haziran'da!

Türkiye Hazır Beton Birliği, 4-5 Haziran 2015 tarihleri arasında üyesi olduğu Avrupa Hazır Beton Birliği’nin Kongresi’ne ev sahipliği yapacak.Kongreye Avrupa başta olmak üzere birçok ülkeden 400’ü aşkın hazır beton sektörü temsilcisi katılacak.



Kongreye Avrupa başta olmak üzere birçok ülkeden 400’ü aşkın hazır beton sektörü temsilcisi katılacak. 60 bilimsel bildirinin sunulacağı kongrede dört farklı oturum düzenlenecek. Ayrıca kongrede eş zamanlı olarak betonun üretimine ve test edilmesine yönelik malzemelerin, ürünlerin ve ekipmanların sunulduğu bir sergi de yer alacak.

 

4 Haziran tarihinde gerçekleşecek açılış töreninin ardından Kongrenin en önemli konuğu ve sektör için çok değerli bir akademisyen olan Northwestern Üniversitesi profesörü Surendra P. Shah’ın “Son 50 Yılda Beton Bilimindeki Gelişmeler” başlıklı bir sunum gerçekleştirecek. 

 

Avrupa Hazır Beton Birliği (ERMCO) Yönetim Kurulu Başkanı Stein Tosterud ve Türkiye Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık’ın da katılacağı kongremizin açılış töreni ve ardından Surendra P. Shah’ın gerçekleştireceği bu sunum 4-5 Haziran 2015 tarihleri arasında İstanbul Askeri Müzesi (Harbiye)'de gerçekleştirilecek.





Geri Dön