02 / 05 / 2024

Avrupa Konakları'nda teslimler Nisan 2012'de yapılacak!

Avrupa Konakları'nda teslimler Nisan 2012'de yapılacak!

Avrupa Konakları Florya projesinde örnek daireler hazır. Kaba inşaatının yüzde 90'ı tamamlanan projede yer alan 80 konutun yarısından fazlası satıldı



Avrupa Konutları'nın Florya'da hayata geçirdipği son projesi Avrupa Konakları Florya'da bir yandan ikaba inşaatın yüzde 90'ı tamamlanırken, örnek daireler de görücüye çıktı. Daire teslimlerinin Nisan 2012'de yapılacağı ve 80 konuttan oluşan Avrupa Konakları Florya'da satışlar sürüyor. Florya Atatürk Ormanı'nın hemen yanında hayata geçirilen ve sahip olduğu lüks detaylarla dikkat çeken proje sekiz blok ve üç farklı konut tipinden oluşuyor. 4 oda 1 salon bahçe katlarının büyüklüklerinin 215 metrekare olduğu projede yine 4 oda 1 salon ara katların büyüklüğü 235 metrekare. 5 oda 2 salon şeklindeki çatı katı dubleksleriyse 405 metrekare büyüklüğe sahip. Florya'nın karakteristik az katlı mimari yapısına sadık kalarak inşa edilen projede bloklar sadece bir ağaç boyu kadar. Mutfaktan, salona, banyodan odalara kadar evin her detayında, birinci sınıf kalitede ürünler kullanılıyor.

RAHAT ULAŞIM
Avrupa Konakları Florya projesi, sahil yolu, metrobüs, deniz yolu, demiryolu ve Atatürk Havalimanı'na yakın konumuyla da dikkat çekiyor. Projenin sosyal tesislerinde kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, Türk hamamı ve aerobik salonu bulunuyor. Avrupa Konakları Florya da ayrıca kapalı otopark ve 24 saat özel güvenlik hizmeti de bulunuyor. Projede, 4+1 daireler 1 milyon 550 bin TL ile 1 milyon 975 bin TL arasında, 5+2 daireler ise 2 milyon 925 bin TL ile 3 milyon 200 bin TL arasındaki fiyatlardan satılıyor.
Sabah


Geri Dön