09 / 05 / 2024

Avrupa Konutları Ata geliyor! Artaş İnşaat'tan Küçükçekmece'ye yeni proje!

Avrupa Konutları Ata geliyor! Artaş İnşaat'tan Küçükçekmece'ye yeni proje!

Firma: Artaş İnşaat

Proje: Avrupa Konutları Ata

Avrupa Konutları Esentepe projesini Ağustos ayında satışa çıkaran Artaş İnşaat Küçükçekmece projesi için düğmeye bastı. Söz konusu proje Avrupa Konutları Ata adıyla yükselecek.



Avrupa Konutları Esentepe satışa çıktı

Anadolu Yakası’ndaki 2. projesini ‘Avrupa Konutları Esentepe’ adıyla hayata geçiren Artaş İnşaat merakla beklenen projeyi geçtiğimiz Ağustos ayında satışa çıkarmıştı.

Avrupa Konutları Esentepe projesinin arsa alanı 39 bin 730 metrekare olarak belirlendi. Artaş İnşaat Avrupa Konutları Esentepe projesinde  12 blokta 865 daire ve ticari ünitelere yer veriliyor. Avrupa Konutları Esentepe projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tiplerine yer veriliyor. 

Avrupa Konutları Ata geliyor! Artaş İnşaat tan Küçükçekmece ye yeni proje!

Söz konusu projede fitness, hamam, kapalı yüzme havuzları, sauna, çocuk oyun alanı gibi zengin sosyal donatı alanlarına yer veriliyor. Söz konusu projede ayrıca bir kamusal park da mevcut.

Satışların resmen başladığı Avrupa Konutları Esentepe E 5 Karayolunun yanı başında yükseliyor. Söz konusu proje, metro, otobüs,  deniz otobüsü, minibüs gibi ulaşım ağları ile çevrili bir lokasyonda yer alırken, eğitim ve sağlık kurumlarının yanı sıra Kartal Adliyesi’ne yakın bir konumda bulunuyor.

İnşaat çalışmalarının başladığı Artaş İnşaat Avrupa Konutları Esentepe projesinde teslimlerin 2024 yılının Temmuz ayında yapılması hedefleniyor.

Web: http://www.artasgrubu.com/

Avrupa Konutları Yenimahalle 9 soruda tüm detaylarıyla!

Mövenpick Living, Avrupa Konutları Çamlıvadi ve Avrupa Konutları Saklıvadi'ye geliyor!

Avrupa Konutları Yenimahalle projesi için düğmeye basıldı! Bağcılar'a 780 yeni konut geliyor!

Avrupa Konutları Yenimahalle nerede? Avrupa Konutları Bağcılar fiyat listesi!

Avrupa Konutları Saklıvadi satışta! Sarıyer'e 227 yeni konut geliyor! 


projeye sor



Geri Dön