29 / 04 / 2024

Avrupa Konutları Atakent 3'te 216 bin TL'ye!

Avrupa Konutları Atakent 3'te 216 bin TL'ye!

Avrupa Konutları markasıyla 6 yılda 8 bin konutun inşasını tamamlayarak sahiplerine teslim eden Artaş İnşaat, ocak ayında satışa sunduğu Avrupa Konutları Atakent 3'ü hızla yükseltiyor...



 193 bin metrekare alan üzerinde 2 bin 300 konuttan oluşan projede satışlar hızla devam ederken, Florya'da da Avrupa Konakları'nı inşa ediyor. Artaş İnşaat İcra Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Avrupa Konutlarından daire alan eski ev sahiplerinin, fanatik futbol taraftarı gibi yeni projeleri çok yakinen takip ettiğini söyledi.

Tatil köyü gibi konut

Altı yıl önce Atakentte inşa ettiği Avrupa Konutları Atakent 1 projesiyle başlattığı tatil köyü konforunda konut anlayışıyla bugüne kadar Avrupa Konutları TEM, Bahçeşehir Saklıbahçe Konakları, Atakent 1, Atakent 2, Ispartakule 1, Ispartakule 2 ve Atakent 3 ile Artaş İnşaat, Avrupa Konutları markasıyla bu konspeti yaşatmaya devam ediyor. Site sakinlerine huzurlu, keyifli ve konforlu yaşam alanlarının sunulduğu Avrupa Konutları projelerinde, geniş suyolları, göletler ve projelerle adeta özdeşleşmiş göl kafeler yer alıyor. Geniş sosyal yaşam alanlarının yanı sıra, tüm Avrupa Konutları projelerinde yer alan, profesyonel ekip eşliğinde hizmet veren Club House spor tesisleriyle de Avrupa Konutları bir adım öne geçiyor. Ayrıca ülkemizde ilk kez Uluslararası Squash Turnuvası da Avrupa Konutlarının Club House spor tesislerinde düzenlendi.

Atakent 3 hızla yükseliyor

Satışlarına 15 Ocak 2011 tarihinde başlanan Avrupa Konutları Atakent 3 projesinde ise inşaatlar hızla yükseliyor. Yoğun talep gören ve bir satış rekoru daha kıran, Avrupa Konutları Atakent 3ün proje detaylarıyla bölgeye büyük değer katacağı belirtiliyor. 193 bin metrekare alan üzerinde 2 bin 300 konuttan oluşan projede, 4 yıldızlı 167 odalı bir de otel yer alacak. Avrupa Konutları Atakent 3te her ihtiyacı karşılayacak şekilde tasarlanan daireler 83 metrekare ile 191 metrekare arasında, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 seçenekleriyle sunuluyor. Satışların büyük kısmının tamamlandığı projede fiyatlar 216 bin TL ile 554 bin TL arasında, çeşitli ödeme planlarıyla satılıyor.

Kent meydanı da var

Geniş yeşil alanların yanı sıra 17 bin metrekarenin suya ayrıldığı projede, havuzlar, göletler ve şelalelerle birlikte düzenlenen peyzaj alanı 162 bin metrekareye ulaşıyor. Projenin sosyal donatıları arasında açık yüzme havuzları, yürüyüş alanları, futbol, basketbol ve tenis sahalarının yanı sıra 4 yıldızlı otel bünyesinde bulunan spor kulübü bünyesinde de açık ve kapalı yetişkin ve çocuk yüzme havuzları, sauna, buhar odası, hamam, masaj salonu, fitness ve aerobic salonları ile squash ve tenis kortları yer alıyor. Avrupa Konutlarıyla özdeşleşmiş olan 200 metrekarelik göl kafede projenin sosyal donatıları arasında yer alıyor. Çok amaçlı kent meydanında ise amfi tiyatro, kaykay pisti, saat kulesi, toplantı alanları, çocuk oyun alanları ve çeşmeler yer alıyor. Otelin hemen yanında yer alacak market, cafe ve restoranlardan oluşan 16 dükkanlık bir çarşı da bölgeye hareket kazandıracak.

Yüksek kazanç oranları

AVRUPA Konutlarını tercih eden konut alıcılarının erken teslim tarihlerinin yanı sıra kısa sürede yüzde 90lara varan prim yapan daireleriyle de kazançlı çıkıyor. Tüm Avrupa Konutları projelerinde kira getirileri de benzer projelere kıyasa yüksek rakamlarda. Son teslim edilen Avrupa Konutları Atakent 2de 1+1 daireler 1000 TL ile 1200 TL arasında kiracı buluyor. Artaş İnşaat İcra Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Avrupa Konutlarından daire alan eski ev sahiplerinin, fanatik futbol taraftarı gibi yeni projeleri çok yakinen takip ettiğini bildirdi ve En önemli müşteri kitlemiz bu kesim. Lansmana çıkan projenin yüzde 50si 1 haftada satılıyor diye konuştu.

Bölge daha da değer kazanacak

BÖLGENİN çok daha fazla değer kazanacağını belirten Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, şunları söyledi: "Atakent 3ün bulunduğu nokta sadece 2 bin 300 konuttun ve otelin buluştuğu bir noktadan ibaret değil, burada bir kent merkezi inşa ediliyor.  Özellikle Küçükçekmece kent merkezinin inşa edildiği merkeze oturtulan bu proje bizim için çok değerli. Projenin hemen yanında iki üniversitemiz olacak bunun yanında kardiyoloji hastanesi var ve belediye başkanlığımızı da buraya taşıyacağız. Burası artık özel bir merkez olmak durumunda. Burada yayalaştırılmış 100 dönümün üzerinde bir merkezimiz olacak. İnanıyorum ki bu projede oturacak insanlar huzur içeresinde yaşayacakları ve beklentilerinin üstünde bir yaşam alanı ile karşılaşacaklardır."

"Son Florya"

ARTAŞ İnşaat Florya'ya Avrupa standartlarını getiriyor. Az katlı evleriyle özdeşleşen ve adeta bir tatil köyünü anımsatan Floryada projelendirilen Avrupa Konakları Florya, bölgenin en iddialı konut projeleri arasında yerini aldı. Avrupa Konutları markası altında 8000 konuttun inşasını tamamlayan Artaş İnşaat, büyük ilgi gören Atakent 3 projesinin ardından İstanbulun en karakteristik semtlerinden Floryada Avrupa Konaklarını inşa ediyor. 8 bloktan oluşan Avrupa Konakları Floryada 215 ile 405 metrekare arasında değişen 3 farklı konut tipi yer alıyor. Floryanın az katlı mimarisine uygun olarak tasarlanan projede konutların tamamı 4 kattan oluşuyor. Büyük konut projelerini aratmayan sosyal donatıları arasında; kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, buhar odası, Türk hamamı, aerobik salonu ve oyun alanları yer alıyor. Projede her daire için yeterli sayıda park alanı sunan kapalı otoparkla da, site içinde araç kalabalığına engel olunacak. Avrupa Konakları Florya konumu itibariyle E-5 otoyoluna, sahil yoluna, metrobüs durağına, deniz otobüsüne, tren istasyonuna ve Atatürk Havalimanına sadece birkaç dakika mesafede yer alarak ulaşımda büyük kolaylık sağlıyor.

Ispartakulede sona yaklaşıldı

İSTANBUL'UN hızla gelişen toplu konut bölgesi Ispartakulede sona yaklaşılan Avrupa Konutları Ispartakule 1 ve Ispartakule 2 projelerinin satışları neredeyse tamamlandı. Büyük ilgi gören projelerin ilk etabı 35 bin metrekare, ikinci etabı ise 25 bin 800 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor ve her iki etabında yüzde 80i yeşil alana ayrılıyor. Kısıtlı sayıdaki daireler 79 metrekare ile 248 metrekare arasında, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 seçenekleri ile sunuluyor. Daire fiyatları ise 159.000 TL ile 496.000 TL arasında değişiyor. Açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness center, sauna, buhar odası, basket ve tenis sahaları, çocuk oyun alanları, kreş, gölet ve suyollarının yanı sıra 16 ticari ünitesi ile şehir yaşamına ait ne varsa Avrupa Konutları Ispartakule projelerinde bir araya getiriliyor.

Avrupa Residence satışa çıktı

AVRUPA Konutları, rezidans kavramını tam anlamıyla karşılayan projesi Avrupa Residence'ı da satışa sundu. Artaş İnşaat, 18 ay erken teslim müjdesiyle teslimlerini tamamladığı 3 bin 100 konutluk Avrupa Konutları TEMin bitişiğinde yer alan Avrupa Residence, çarşısı, kafeleri ve restoranlarıyla bölgenin merkezi haline geldi. İstanbulda rezidans kavramının hayat bulduğu Avrupa Residence, 86 metrekare 1+1 ve 119 metrekare ile 120 metrekarelik iki farklı tipte 2+1 daire olmak üzere 3 tip daire seçeneği ile satışa sunuluyor. Kaliteli malzeme ve birinci sınıf işçilik ile inşa edilen projenin girişinde 190 metrekarelik bir lobi ve resepsiyon yer alıyor. Avrupa Residence ev ve ofis sakinlerine ücretsiz hizmet verecek olan fitness, sauna, buhar odası ve kapalı yüzme havuzuyla konforlu bir yaşamın imkanları sunulurken, içinde toplantı odaları ve seminer salonu, sekreterlik, internet ve faks hizmetlerinin sunulduğu Business Center ile de iş dünyasının ihtiyaçlarına cevap veriliyor. Residence sahiplerine sunulan hizmetlerin arasında kuaför hizmeti ve odalara kahvaltı servisi, çocuk bakım hizmeti, acil servis ile sağlık odası, 24 saat teknik destek, araç kiralama ile vale servisi, kuru temizleme ve kat temizliği gibi hizmetler yer alıyor. Residence girişinde yer alan cafe gibi alternatif mekanlar da Avrupa Residenceın öne çıkan özelliklerinden biri.


Çağrı Merkezi

Avrupa Residence TEM: 0212 453 05 05
Avrupa Konakları Florya 0212 426 86 57
Atakent 3: 444 0 380
Ispartakule 1 ve Ispartakule 2: 444 3 825
Web: www.avrupakonutlari.com.tr
Mail: [email protected]

 


Geri Dön