06 / 05 / 2024

Avrupa Konutları Ispartakule Bir'de satışlar tamamlandı! Konut teslimleri başladı!

Avrupa Konutları Ispartakule Bir'de satışlar tamamlandı! Konut teslimleri başladı!

385 konutluk Avrupa Konutları Ispartakule 1 projesinin 10 Haziran tarihi itibariyle teslimleri başladı. Ayrıca Avrupa Konutları Ispartakule 1'nden  daire alan müşterilerin tanışma partisi 16 Haziran Perşembe günü gerçekleştirilecek...



Artaş İnşaat tarafından hayata geçirilen ve satışı tamamlanan 385 konutluk Avrupa Konutları Ispartakule 1 projesinin 10 Haziran tarihi itibariyle teslimleri başladı. Ayrıca Avrupa Konutları Ispartakule 1 ve Ispartakule 2 projelerinden daire alan müşterilerin tanışma partisi 16 Haziran Perşembe günü saat 19.30 'da Ispartakule 1 projesinin havuz başında yapılacak.

Avrupa Konutları Ispartakule 1, 35 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Projenin yüzde 80'i yeşil alana ayrılıyor. Açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness center, sauna, buhar odası, basket ve tenis sahaları, çocuk oyun alanları, kreş, gölet ve suyollarının yanı sıra 16 ticari ünitesi ile şehir yaşamına ait ne varsa Avrupa Konutları Ispartakule projesinde bir araya getiriliyor.

Avrupa Konutları Ispartakule 1 projesinde İş Bankası, Garanti Bankası ve Akbank'tan uzun vadeli konut kredisi kullanılabiliyor. Vaziyet planında belirtilen şekilde site çevresi güvenlik duvarları ile çevrilerek araç ve yaya girişleri için güvenlik noktaları oluşturulacaktır. Araçların siteye girişleri ve çıkışları bariyer kontrollü, tek bir güvenlik noktasından olacak.

Projenin genel özellikleri:

Vaziyet planında belirtilen şekilde site çevresi güvenlik duvarları ile çevrilerek araç ve yaya girişleri için güvenlik noktaları oluşturulacaktır. Araçların siteye girişleri ve çıkışları bariyer kontrollü, tek bir güvenlik noktasından olacaktır.
Site sakinlerinin ortak kullanımı için vaziyet planında belirtilen şekilde açık ve kapalı otopark alanları oluşturulacaktır.
Vaziyet planında belirtildiği gibi spor alanları, yürüyüş parkuru çocuk oyun alanları yapılacaktır.
Vaziyet planında yeşil alan olarak gösterilen alanlara bitkisel peyzaj uygulaması yapılacaktır.
Site içi peyzaj ve otopark alanları aydınlatmaları tasarruflu aydınlatma elemanları ile yapılacaktır.
Projesine uygun olarak yangın ihbar sistemi kurulacaktır.
Havuz (yüzme ve çocuk havuzu) yapılacaktır.
Konutların ısınma ve sıcak su sistemi blok bazında merkezi sistem olup, yirmi dört saat kesintisiz sıcak su temini sağlayacaktır. Bağımsız bölümlerin ısınma ve sıcak su kullanım miktarları, konutlar bazında pay ölçerler kullanılarak belirlenecektir.
Projesine göre yıldırımdan korunma tertibatı/tertibatları kurulacaktır.

http://www.avrupakonutlari.com.tr/ispartakule/proje_ayricaliklari.php


Kübra Genç/Emlakkulisi.com


Geri Dön