04 / 05 / 2024

Avrupa Tem Residence'ta 1400 TL'ye kiralık!

Avrupa Tem Residence'ta 1400 TL'ye kiralık!

Uygun aidatları ve aidata dahil geniş kapsamlı hizmetleriyle dikkat çeken Avrupa Residence TEMde kiralık fiyatları 1.400 TLden başlayıyor. Proje kapsamında yer alan rezidansların aidatları da 1+1 'ler için 250 TL ve 2+1'ler için 350 TL olarak belirlendi



Gayrimenkul sektöründe emlakçılığın tanımını değiştiren Proje Beyaz Danışmanlık, Astoriadan sonra şimdi de Avrupa tarzı lüks yaşam vadeden Avrupa Residence TEMin kiralamasına başladı.  Uygun aidatları ve aidata dahil geniş kapsamlı hizmetleriyle dikkat çeken Avrupa Residence TEMde kiralık fiyatları 1.400 TLden başlayan rezidanslara talep oldukça yoğun.

Proje Beyaz, Artaş İnşaat tarafından Küçükköy çıkışında yapılan Avrupa Konutlarının redizanslarının kiralanması işini aldı. Kiraların 1.400 TLden başladığı Avrupa Resience TEMde, 1+1 rezidansların 250 TL ve 2+1 rezidansların 350 TL olan aidatlarına yüzme havuzundan spor salonuna kadar çok sayıda hizmet dahil. 

Büyük bir talep var

Maslaka 10, Mecidiyeköye 9 ve Taksime 13 kilometre mesafede bulunan Avrupa Residence TEMe büyük bir talep olduğunu anlatan Proje Beyaz Yönetim Kurulu Üyesi Derya Deniz; Dairelerin tamamı dekorasyonlu ve beyaz eşyalı. İşiyle evi arasında zaman harcamak istemeyenler için bu rezidansları ev-ofis olarak kullanmak da mümkün. Bu kapsamda sekretarya ve toplantı salonu gibi iş hayatının vazgeçilmezi olan pek çok ayrıcalığa sahip olacaklar için evden işe gitmek sadece birkaç adım. İstanbulda kiralama sezonu olmamasına rağmen rezidanslara yoğun talep var. Hedefimiz Eylül 2011 sonuna kadar yüzde 80 doluluk sağlamak diye konuştu.

1+1 rezidansların 250 TL ve 2+1 rezidansların 350 TL gibi uygun aidatları bulunduğunu belirten Deniz, Avrupa Residence TEM sakinleri ödeyecekleri aidat dahilinde; danışma, kapalı yüzme havuzu kullanımı, geniş kapsamlı güvenlik hizmetleri, genel temizlik, kapalı otopark, yangın alarmı, internet ofisi kullanımı, kablosuz internet, TV kanalları ve özel yayın paketleri donanımı, ortak alanlarda enerji ve su harcamaları ile ortak alan teknik servis hizmeti, peyzaj ve bakım, genel ilaçlama, spor ve sağlık merkezi kullanımı, ilk yardım ve sağlık destek odası ile yangın ve ek riskleri kapsayan genel sigorta poliçesi gibi imkanlardan yararlanabilecek dedi.

0212 453 05 05

www.avrupa-residence.com
www.projebeyaz.com

 


Kübra Genç/Emlakkulisi.com


Geri Dön