05 / 05 / 2024

Avrupa'dan My World Ataşehir'e staj yapmaya geliyorlar!

Avrupa'dan My World Ataşehir'e staj yapmaya geliyorlar!

Ali Ağaoğlu: My World Ataşehir, 4 bine yakın konutu ve tasarımdaki başarısıyla Avrupa'nın en büyük projelerinden biri...



Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, sektörün üzerinde bürokrasi engeli ve vergi yükü olduğunu belirterek, ''Bir inşaat ruhsatının ekinin arkasında 400 küsur adet imza var. Her birini bir günde geçsen, 400 gün yapar'' dedi. Gayrimenkul sektörüne ilişkin soruları yanıtlayan Ağaoğlu, My World Ataşehir projelerinin, Avrupa'nın, en büyük konut projelerinden biri olduğunu belirtti. My World Ataşehir'in, 4 bine yakın konuttan oluşan ve sadece konut sayısıyla değil, tasarımdaki başarısı çağdaş yaşamın bütün fonksiyonlarını karşılamasıyla da farklı bir proje olduğunu vurgulayan Ağaoğlu, Avrupa'nın birçok ülkesinden öğrencilerin, My World Ataşehir'e staj yapmaya geldiklerini ifade etti. Ataşehir'in finans merkezi olması kararını, son derecede olumlu ve başarılı bulduğunu dile getiren Ağaoğlu, Türkiye'deki tüm finans piyasalarının derinliğinin, Avrupa'daki orta ölçekteki bir bankanın büyüklüğünü ancak karşıladığını söyledi.

Nasıl ev satılır gösterdik
Türkiye'nin, krizlerle yaşamaya alışık bir ülke olduğunu vurgulayan Ağaoğlu, Türk yatırımcısının da krizlere karşı bağışıklık kazanmış durumda olduğunu söyledi. Ağaoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: Biz de 'kriz ortamında ev alınabilir'in örneklerini gösterdik. Son yaptığımız üç kampanya ile normal zamanlarda yaptığımız satışın, çok daha fazlasını bu kriz ortamında yaptık. Doğru yerde, doğru proje, doğru fiyatlama ve doğru ödeme sistemleri koyduğunuz zaman, 'kriz ortamında iş yapılacağını kanıtladık.
Akşam

444 6 777

www.agaoglu.com.tr

[email protected]

Ağaoğlu My World'de yüzde 1 peşinatla!


Geri Dön