03 / 05 / 2024

Avrupa'nın en çok satan Sport Scooter'ı Yamaha TMAX Tech MAX 12 Ekim 2022 fiyat listesi!

Avrupa'nın en çok satan Sport Scooter'ı Yamaha TMAX Tech MAX 12 Ekim 2022 fiyat listesi!

"Avrupa'nın en çok satan Sport Scooter'ı" olarak tanıtılan Yamaha TMAX Tech MAX fiyatları yeni bir scooter almak isteyenler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Yamaha TMAX Tech MAX fiyatları ne kadar? İşte Yamaha TMAX Tech MAX 12 Ekim 2022 fiyat listesi...




Avrupa'nın en çok satan Sport Scooter'ı olarak tanıtılan Yamaha TMAX Tech MAX tam akıllı telefon bağlantısıyla her sürüşte iletişim halinde kalmanızı sağlıyor. Yamaha'nın resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, sınıfının en iyisi 7 inç renkli TFT ekran ile donatılan ve radikal bir şekilde yenilenen Yamaha TMAX Tech MAX, tam harita destekli Garmin Navigasyon ile de dikkat çekiyor. 

Avrupa nın en çok satan Sport Scooter ı Yamaha TMAX Tech MAX 12 Ekim 2022 fiyat listesi!

Isıtmalı selesi, ısıtmalı elcikleri, elektrikli ön camı ve hız sabitleyicisiyle yeni bir scooter almak isteyenlerin dikkatini çeken Yamaha TMAX Tech MAX aynı zamanda daha uzun bir seleye ve daha da konforlu sürüş sağlayan ayaklıklarla donatılan tamamen yeni bir kompakt gövdeye de sahip.

Agresif yeni yüzü ve aerodinamik ön kanatları, supersport motosikletlerinden ilham alan bir görünümün yansıtıldığı TMAX Tech MAX, birinci sınıf bileşenleri ve sınıfında lider kaplamasıyla da dikkat çekiyor. 


Geri Dön