29 / 04 / 2024

Avrupark Bahçekent satışları ne zaman başlayacak?

Avrupark Bahçekent satışları ne zaman başlayacak?

Firma: Cihan İnşaat

Proje: Avrupark Bahçekent

Avrupark Bahçekent Konutları 'nda yer alan dairelerin büyüklükleri minimum 60 metrekare, maksimum ise 165 metrekare olacak şekilde dizayn edildi. Peki Avrupark Bahçekent satışları ne zaman başlayacak?



"Avrupark Bahçekent satışları ne zaman başlayacak?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projeden bahsedelim.  Cihan İnşaat  tarafından inşa edilen proje Emlak Konut güvencesiyle hayata geçiriliyor.


İstanbul Başakşehir-Bahçekent bölgesinde yükselen  Avrupark Bahçekent  Evleri 1.380 adet dairenin yanı sıra 72 adet dükkandan meydana geliyor. 


Şehir parkı olarak inşa edilecek Hayat Parkı Meydanı'nın yanında yer alan Bahçekent Avrupark Rezidans 'ta 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire alternatifleri yer alıyor. 


"Avrupark Bahçekent satışları ne zaman başlayacak?" sorusuna bu ay sonu yanıtını verebilmek mümkün. Projede konut teslimlerinin 2017 yılında yapılması öngörülüyor. 


Çeşitli sosyal alanların bulunduğu Avrupark Bahçekent Evleri 'nde spor alanları, yüzme havuzları, yürüyüş yolları, alışveriş alanları ve çocuk oyun alanları da mevcut. 


Cihan İnşaat Avrupark Bahçekent iletişim

Telefon: 0216 499 18 01

Web: www.avrupark.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön