28 / 04 / 2024

Avşaroğlu Sevgili Residence fiyat listesi!

Avşaroğlu Sevgili Residence fiyat listesi!

Firma: Sevgili Yapı

Proje: Avşaroğlu Sevgili Residence

Avşaroğlu Sevgili Residence fiyat listesi 500 bin Euro'dan başlangıç gösteriliyor. Bostancı Sevgili Residence'ta üst katta yer alan daireler ise 550 bin Euro'dan başlıyor...




2 blok halinde yükselen  Avşaroğlu Sevgili Residence  projesinde bloklar 2 ve 18 katlı olarak inşa ediliyor. Avşaroğlu Sevgili Residence projesi  Sevgili Yapı  tarafından hayata geçiriliyor.


Avşaroğlu Sevgili Residence fiyat listesi haberin devamında bulunuyor. Avşaroğlu Sevgili Residence İstanbul Bostancı'da yükseliyor. Avşaroğlu Sevgili Residence daire tipi olarak yalnızca 4 oda 1 salon daireler bulunuyor.


Avşaroğlu Sevgili Residence Bostancı teslim tarihi 2014 yılının Şubat ayı olarak belirtiliyor. Bostancı Sevgili Residence ödemeleri firma bünyesinde yapılabiliyor. Avşaroğlu Sevgili Residence ödeme planı detayları için Avşaroğlu Sevgili Residence Bostancı satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.


Avşaroğlu Sevgili Residence fiyat listesi!


Avşaroğlu Sevgili Residence fiyat listesi alt katta yer alan daireler için 500 bin Euro'dan başlarken, üst katlardaki dairelerin satışlarında 550 bin Euro'dan başlıyor.  Avşaroğlu Sevgili Residence projesinde dairelerin tamamı 160 metrekare olarak tasarlandı.


36 adet daire ve 4 adet dükkandan oluşan Bostancı Avşaroğlu Sevgili Residence projesinde buhar banyosu, yüzme havuzu, kapalı otopark, fitness merkezi, sinema salonu, sauna gibi olanaklar mevcut.


Bostancı Sevgili Residence iletişim

Telefon: 444 24 39

Web Adresi: www.sevgiliyapi.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön