04 / 05 / 2024

Ay-Mer İnşaat projesi 1'inci etap teslimleri 2015'te!

Ay-Mer İnşaat projesi 1'inci etap teslimleri 2015'te!

Toplam 332 konut ve 3000 metrekarelik alanda birçok işyerinin yer alacağı 3 ayrı büyük projesi için çalışmalarını tamamlayan Ay - Mer İnşaat sektöründe yıldızını parlatıyor .



AY-MER İnşaat'ın Muzaffer Kebapçıgil civarını değiştirecek projelerinde l.etap teslimatı 2015'te yapılacak. 6 ayrı projesindeki toplam 183 konut ve 24 adet işyerinin %83 ünü satan firma, 2015 yılı içerisinde teslimatlarını yapacak. 2016'da 152, 2017'de teslim etmek üzere 180 konuttan oluşacak 3 ayrı adada yer alan toplam 332 konut ve 3000 metrekarelik alanda birçok işyerinin yer alacağı 3 ayrı büyük projesi için çalışmalarını tamamlayan firma imalatlarına başladı. Yeni projelerinde çok çeşitli ödeme planları ve kolaylıkları müşterilerine sunuma hazırlanan firma konut ihtiyacı edinmek isteyenler kadar yatırım yapacaklara da önemli fırsatlar sunacak. 


FİYAT AŞAĞI ÇEKİLDİ 

Torbalı nüfusunun %40'ına yakının yaşadığı Koruluk civarı ve Cumhuriyet Mahallesi'nde geniş sosyal imkânların ve ilginç peyzaj çalışmalarının yer alacağı Konak ve Üsküdar siteleri ile  İzmir  ve İstanbul'un simgelerinin yer alacağı sitelerde yer alacak birçok işyeri büyük firmaların şimdiden gözdesi oldu. Firmanın satış politikası ise müşterilerine Koruluk civarında konut edinmek isteyenlerin karşılaştığı astronomik fiyatları aşağı çekerek lüksü daha kolay edinebilme imkânını sunmak. Birçok ödeme planının yer aldığı satış listelerinde firma kredi kullandırmadan 52 aya kadar vade yapacak ve daha uzun vadeli almak isteyenlere ise 3 büyük bankanın konut kredileri ortalamasının %10 altında oranlarda kredi kullandırma imkânı sunacak. 


TOPRAKTA DEĞİL İMALATTA SATIŞ 

Firma yetkilisi Yakup, Özkan ve Aytekin Yıldırım Kardeşler, proje aşamasında inşaat ruhsatı alınmadan projelerinde konut satan firmaların önceden tahmin edilemeyen nedenlerle inşaat başlamasında yaşanan gecikmeler nedeni ile konut satın alanların mağdur edildiğini belirtti. Bu durumu bizzat kendilerinin de yaşattığı için bundan sonraki satışların ya da ödemelerin mutlaka inşaatlarla başlaması gerektiği ve müşterilerin boş arazi değil inşaatı yürüyen projelere ödemelerin yapılması hususunda şirket olarak kesin kararlı olduğunu açıkladı. Firma yetkililerinden Aytekin Yıldırım, "Böylece projede konut alanlar toprakta değil imalatta ödeme yaparak her yaptığı ödentinin karşılığı görerek huzurlu olacak'" dedi. 


Büyük Torbalı Gazetesi


Geri Dön