03 / 05 / 2024

Ayçiçek yağına 1100 fark ödenecek! Fiyat farkı hesaplara aktarılcak

Ayçiçek yağına 1100 fark ödenecek! Fiyat farkı hesaplara aktarılcak

Ayçiçek yağına oluşan fiyat farkları için ekstra ödeme yapılacak. Ödemelerin hesaplara yatırılacağı tarih açıklandı.



Manyas Yağlı Tohumlar Kooperatifi geçen yıl üreticilerden aldığı ayçiçek ürününe yağ oranına göre kesin alım fiyatı adı altında ton başına bin 100 lira ödeme yapacak.

Üreticiye Ton başına bin 100 lira ödeme yapılacağını açıklayan Trakya Birlik Manyas Yağlı Tohumlar Kooperatifi Başkanı Sadettin Kalpakçı “Gerek üretici gerekse tüketici bazında aranılan bir kurum olan Trakya Birlik Yağlı Tohumlar Kooperatifi geçen yıl almış olduğu Ayçiçek ürünlerine yağ oranına göre kesin alım fiyatı adı altında ton başına bin 100 TL ödeme yapma kararı alındığını bildirdi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön