22 / 07 / 2024

Ayçiçek yağında kaçırılmayacak indirim! Stoklar bitmek üzere: İşte 1 Kasım 2022 fiyat listesi

Ayçiçek yağında kaçırılmayacak indirim! Stoklar bitmek üzere: İşte 1 Kasım 2022 fiyat listesi

Türkiye'de artan enflasyon ve dövizde yaşanan hareketlilikle birçok ürüne peş peşe zamlanmıştı. Gelen zamlardan en çok etkilenen ürünlerinde başında gelen ayçiçek yağı fiyatları uçuk rakamlara erişti. İşte indirimin tüm detayları...




AYÇİÇEK YAĞLARINDA DEV İNDİRİM!
Artan fiyatlar karşısında ne yapacağını şaşıran vatandaşlar ucuza ürün alabilmek için zincir marketler tarafından yapılan indirimleri kovalıyor. Gelen indirim haberi ise vatandaşları çıldırtan cinsten. Migros ayçiçek yağı fiyatlarında dev indirim rüzgarı başladı. 1 lt ayçiçek yağ fiyatı 25 TL oldu. Bu noktada 4 adet alındığında 4 litre edecek ve toplam tutar 100 TL olacak.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön