28 / 04 / 2024

Aydın Acarlar'a yeni kültür merkezi geliyor!

Aydın Acarlar'a yeni kültür merkezi geliyor!

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, Kurban Bayramı'ndan hemen sonra Acarlar Mahallesi'ne kültür merkezi yapacaklarını müjdeledi. Kale kültür merkezinin yapımına Kurban Bayramı'ndan hemen sonra başlayacaklarını söyledi.



Acarlar Sağlık Ocağı yanında bulunan hizmet binasında modernizasyon çalışmaları gerçekleştirerek kültür merkezi inşa edeceklerini söyleyen Başkan Kale; "Göreve geldiğimiz günden bu yana vatandaşlarımıza her alanda hizmet vermeye gayret ediyoruz. Özellikle sosyal ve kültürel etkinliklere büyük önem vermekteyiz. Acarlar Mahallesi ilçemizin en büyük mahallesi konumundadır. Bu nedenle mahallemizde sosyal ve kültürel etkinliklerin yapılacağı bir adet Kültür Merkezini yapmaya karar verdik. Acarlar Sağlık Ocağı yanında bulunan hizmet binamızda modernizasyon çalışmaları ile çevre düzenlemesi işlerini gerçekleştirerek burayı Acarlar'da ikamet eden vatandaşlarımız için kültür merkezine dönüştüreceğiz" dedi.


"MODERN BİR TESİS OLACAK"

Acarlar Kültür Merkezi'nin yapımına Kurban Bayramı'ndan hemen sonra başlayacaklarını dile getiren Başkan Kale, kültür merkezinin içerisinde Kur'an Kursu Salonu, Halkoyunları ve Eğitim Salonu, Satranç, dama, masa tenisi üniteleri, Çocuk ve Gençler için farklı oyun üniteleri ile aile çay bahçesi ve dinlenme alanlarının yer alacağını sözlerine ekledi.


Habertürk


Geri Dön