02 / 05 / 2024

Aydın Atatürk Kent Meydanı projesinde çalışmalar devam ediyor!

Aydın Atatürk Kent Meydanı projesinde çalışmalar devam ediyor!

Atatürk Kent Meydanı’nda bitme aşamasına gelen çalışmaları Efeler Belediye Başkan adayı Özakcan ile birlikte yakından inceleyen Başkan Çerçioğlu, “Atatürk Kent meydanı inşaatımız hızlı bir şekilde ilerliyor. Aydın’a yakışan bir kent meydanı olacak." dedi.




Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Atatürk Kent Meydanı projesi kapsamında yapılan çalışmaları yerinde inceledi.


Atatürk Kent Meydanı’nda bitme aşamasına gelen çalışmaları Efeler Belediye Başkan adayı Özakcan ile birlikte yakından inceleyen Başkan Çerçioğlu, “Atatürk Kent meydanı inşaatımız hızlı bir şekilde ilerliyor. Aydın’a yakışan bir kent meydanı olacak. Yeni Atatürk Kent Meydanı düzenleme kapsamında 35 bin kişinin aynı anda faydalanabileceği bir meydan haline geldi. Kentler meydanları ile anılır. Bugüne kadar Aydın'ın gerçek anlamda bir kent meydanı yoktu. Artık bir kent meydanı olacak” diye konuştu.


Başkan Çerçioğlu ile birlikte Atatürk Kent Meydanı inşaatını yerinde inceleyen Efeler Belediye Başkan Adayı Mesut Özakcan da, “Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu ile Aydın modern ve çağdaş bir kent haline geldi. Atatürk Kent Meydanı projesi ile de Aydın halkı kendine yakışan bir kent meydanına kavuşacak” diye konuştu.


Aydın Yeni Ufuk


Geri Dön