06 / 05 / 2024

Aydın Buharkent'e üst geçit müjdesi!

Aydın Buharkent'e üst geçit müjdesi!

Aydın'ın Buharkent ilçesinde 1 Haziran 2014'te yeniden yapılan yerel seçimlerde 773 oy farkla Belediye Başkanı seçilen AK Partili Mehmet Erol, seçim vaatlerinden ilkini yerine getiriyor.





Aydın'ın Buharkent ilçesinde 1 Haziran 2014'te yeniden yapılan yerel seçimlerde 773 oy farkla Belediye Başkanı seçilen AK Partili Mehmet Erol, seçim vaatlerinden ilkini yerine getiriyor. Seçim çalışmalarında ilçenin en önemli sorunlarından olan üst geçit yapılması için girişimlerde bulunan Erol, "Karayolları tarafından yapılan ihaleyle ilçemize üst geçit kazandırıyoruz. Ölümlü kazalara şahit olan kavşak artık güvenlikli olacak" dedi. diye konuştu. Buharkent ilçe merkezinde alt geçidin kullanışsız olması nedeniyle tercih edilmediğini dile getiren Erol, "Buharkent'i ikiye bölen devlet karayolunda üst geçit yapılması çok önemliydi" dedi. 


Asansör konforu

Başkan Erol, "Karayolunun güneyinde yerleşim yerlerimiz, okullarımız, tren istasyonumuz ve parklarımız vardı. Karayolunun geçişi bizim için can güvenliği açısından önemli. Seçim beyannamemizde olan bir projeydi ve yerine getiriyoruz. Bu yolda ölümlü kazalar oluyordu. Vatandaşlarımızın can güvenliğini sağlamamız daha önemli. Yaz döneminde bitireceğiz. Engelliler ve yaşlılarımız için bu üst geçite asansör yapımını da Buharkent Belediyesi olarak biz karşılayacağız. Çalışmalarımızda katkılarını esirgemeyen AK Partili milletvekillerimize ve işimizin sağlıklı yürümesindeki anlayışları için bürokrasideki arkadaşlara teşekkür ederim" dedi.



Yeni Asır


Geri Dön