19 / 05 / 2024

Aydın Buharkente üst geçit mi yapılacak

Aydın Buharkente üst geçit mi yapılacak

Aydın'ın Buharkent ilçesinde 1 Haziran 2014'te yeniden yapılan yerel seçimlerde 773 oy farkla Belediye Başkanı seçilen AK Partili Mehmet Erol, seçim vaatlerinden ilkini yerine getiriyor.

Aydın'da başkasına ait evi satmaya çalışan 6 kişi yakalandı!

Aydın Didim'de sahte belgeler düzenleyerek başkasına ait evi satmaya çalışan 6 zanlı suçüstü yakalandı.

Aydın'ın 1/25000’lik imar planına itiraz!

AK Parti Efeler Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Sabuncu, askıda bulunan Aydın'ın 1/25000’lik imar planına itirazda bulundu. Sabuncu, yapılan planın 1/100000’lik üst ölçekli plana uymadığını iddia etti.

Aydın Söke'de üst yapı ve çevre düzenleme ihalesi!

Aydın Söke'de her türlü üst yapı, teknik altyapı ve çevre düzenlemesinin yapılması işi ihalesi 2 Mayıs'ta yapılıyor..

Aydın İncirliova'da pazar yerinde enerji üretilecek!

Aydın'ın İncirliova Belediyesi, GEKA destekli projesi sayesinde kapalı pazaryerinin üstüne kurduğu güneş panelleriyle elektrik enerjisi üretimi yaparak giderlerini azaltmayı başardı.

Aydınlılar üst geçit istiyor!

Aydın’da halk arasında ‘ölüm yolu’ olarak da bilinen Muğla yolunda bir üst geçit olmaması vatandaşları isyan ettirdi. Büyükşehir Belediyesi’nin ilgisizliğine tepki gösteren Aydınlılar, “Can güvenliğimiz için üst geçit yapılması lazım” dedi

Aydın Nazilli'de 5 okul mühürlendi!

Aydın'ın Nazilli ilçesinde Olağanüstü Hal (OHAL) Kapsamında Alınan Tedbirlere İlişkin Kanun Hükmünde Kararname çerçevesinde kapatılan 5 dernek ve 5 okul mühürlendi.

Aydın'da 9 özel okul kapatıldı!

DARBE girişiminin ardından ilan edilen Olağanüstü Hal'in (OHAL) ilk kanun hükmünde kararnamesi, Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girerken; Aydın'da 9 özel okul ile 23 dernek kapatıldı.

Aydın'da fırtına çatıları uçurdu!

Aydın'ın İncirliova ilçesinde fırtına nedeniyle bir evin çatısı uçarak yandaki müstakil evin üstüne düştü. Kullanılamaz hale gelen evin sahibi kış günü zor durumda kaldıklarını söyledi.

İzmir-Aydın karayolu yaya üst geçidine ilk kazma vuruldu!

İzmir ziyareti sonrası Torbalı ilçesine giden Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan’ın sözünü verdiği, İzmir-Aydın karayolu yaya üst geçidine ilk kazma vuruldu..

Aydın Buharkent'e üst geçit müjdesi!

Aydın'ın Buharkent ilçesinde 1 Haziran 2014'te yeniden yapılan yerel seçimlerde 773 oy farkla Belediye Başkanı seçilen AK Partili Mehmet Erol, seçim vaatlerinden ilkini yerine getiriyor.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın: Yeni binaların metrekaresi 2bin TL ile 18 bin TL arasında!

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, kamu ve özel sektörün şu anda Zeytinburnu'nda devam eden yaklaşık 2 milyar liralık yatırımı olduğuna dikkat çekti

Amazon'un çiçekçisi Emre Aydın kira gurusu oldu!

ABD'li elektronik ticaret devi Amazon.com'un geçen yıl aralıkta Türkiye'nin en büyük online çiçek dükkânı Çiçeksepeti.com'a azınlık ortak olarak girmesi çok ses getirmişti. Çiçek Sepeti'nin kurucusu Emre Aydın şimdi de farklı bir internet yatırımı için dü

Aydın Kuşadası'nda 1.2 milyon TL'den satılık tarla!

T.C. Kuşadası İzale-i Şüyu Satış Memurluğu, Aydın ili Kuşadası ilçesi Hacı Feyzullah Mahallesi, Aldaşgediği mevkiindeki tarlayı 1 milyon 259 bin 414,10 TL'den satışa çıkardı. Satış, 07 Mayıs 2012 Pazartesi günü 13:30-13:40 saatleri arasında yapılacak

Aydın Buharkente üst geçit mi yapılacak Haberi

Aydın Buharkente üst geçit mi yapılacak



Aydın'ın Buharkent ilçesinde 1 Haziran 2014'te yeniden yapılan yerel seçimlerde 773 oy farkla Belediye Başkanı seçilen AK Partili Mehmet Erol, seçim vaatlerinden ilkini yerine getiriyor. Seçim çalışmalarında ilçenin en önemli sorunlarından olan üst geçit yapılması için girişimlerde bulunan Erol, "Karayolları tarafından yapılan ihaleyle ilçemize üst geçit kazandırıyoruz. Ölümlü kazalara şahit olan kavşak artık güvenlikli olacak" dedi. diye konuştu. Buharkent ilçe merkezinde alt geçidin kullanışsız olması nedeniyle tercih edilmediğini dile getiren Erol, "Buharkent'i ikiye bölen devlet karayolunda üst geçit yapılması çok önemliydi" dedi. 


Asansör konforu

Başkan Erol, "Karayolunun güneyinde yerleşim yerlerimiz, okullarımız, tren istasyonumuz ve parklarımız vardı. Karayolunun geçişi bizim için can güvenliği açısından önemli. Seçim beyannamemizde olan bir projeydi ve yerine getiriyoruz. Bu yolda ölümlü kazalar oluyordu. Vatandaşlarımızın can güvenliğini sağlamamız...