27 / 04 / 2024

Aydınlılar üst geçit istiyor!

Aydınlılar üst geçit istiyor!

Aydın’da halk arasında ‘ölüm yolu’ olarak da bilinen Muğla yolunda bir üst geçit olmaması vatandaşları isyan ettirdi. Büyükşehir Belediyesi’nin ilgisizliğine tepki gösteren Aydınlılar, “Can güvenliğimiz için üst geçit yapılması lazım” dedi




Aydın'da en fazla can ve mal kaybının yaşandığı Muğla Karayolu'nda vatandaşlar, yaya trafiği için üst geçit istiyor. Efeler İlçe Girişi Kavşağı yakınına üst geçit yapılması yönünde Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne başvurmalarına rağmen sonuç alamadıklarını kaydeden vatandaşlar, ilgisizliğe isyan etti.


"Can güvenliğimiz yok"


Üst geçidin acilen bölgeye kazandırılması gerektiğini vurgulayan Adnan Menderes ve İstiklal mahallesi sakinleri, can ve mal kaybının yaşanmaması için Aydın Büyükşehir Belediyesi'ni göreve davet etti. Kavşaktan karşıdan karşıya geçerken ölümle burun buruna geldiklerini belirten vatandaşlar can güvenliklerinin olmadığını ifade etti.


"Ezilme tehlikesi yaşıyoruz"


Muğla Karayolu üzerindeki trafik yoğunluğunun çok fazla olduğunu ifade eden bölge sakinleri, "Karşıdan karşıya geçerken dakikalarca beklemek zorunda kalıyoruz. Kavşakta herhangi bir düzenleme yok. Güvensiz bir şekilde karşıdan karşıya geçiyoruz.

Ezilme tehlikesi yaşıyoruz. Güvenli ve sağlıklı bir şekilde karşıdan karşıya geçmek için kavşak yakınına üst geçit yapılmasını istiyoruz. Büyükşehir Belediyesi'nden üst geçit yaparak vatandaşların can güvenliğini sağlamasını bekliyoruz" dedi.


"KAVŞAĞIN YAKININA ÜST GEÇİT ŞART"


Bölgede çoğu zaman trafik yoğunluğunun fazla olduğunu ifade eden vatandaşlar, "Karşıdan karşıya geçerken çok fazla bekliyoruz ve büyük tehlike altında kalıyoruz. Çocuklarımız için de endişeleniyoruz. Rahat ve güvenli bir şekilde karşıya geçebilmek için kavşak yakınına üst geçit şart.

Büyükşehir Belediyesi'nin vatandaşların can güvenliğini sağlaması lazım" diye konuştular.



Yeni Asır



Geri Dön