28 / 04 / 2024

Avcılar’da üst geçit çöktü!

Avcılar’da üst geçit çöktü!

İstanbul Avcılar’da üst geçit E-5 ve metrobüs yolu üzerine çöktü. Olay yerinde çok sayıda yaralı olduğu öğrenildi. İlk belirlemelere göre, kaza bir tankerin üst geçide çarpmasıyla meydana geldi.




Avcılar'da D-100 kara yolundaki bir üstgeçit çöktü. Edinilen bilgiye göre, Avcılar'da bir tankerin çarpması sonucu üst geçitte çökme meydana geldi İstanbul Sağlık Müdürlüğü yetkilileri, Avcılar'da tankerin çarpması sonucuüst geçidin çökmesi üzerine, olay yerine çok sayıda ambulans ve sağlık görevlisinin sevk edildiğini bildirdi.


Yetkililer, ilk belirmeye göre, 2 kişinin hayatını kaybettiğini, 2 kişinin de yaralandığını belirtti.  Yaralıların, Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındığı kaydedildi.


Çiçek bilgi aldı


Cumhurbaşkanı Vekili ve TBMM Başkanı Cemil Çiçek, İstanbul Avcılar'da bir üstgeçidin çökmesiyle ilgili İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'dan bilgi aldı. 


TBMM Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, Çiçek'in, İstanbul Avcılar'da  D-100 kara yolundaki bir üst geçitin tanker çarpması sonucu çökmesi ile ilgili İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ile telefonla görüşerek bilgi aldığı belirtildi.


AA




Geri Dön