02 / 05 / 2024

Aydın Karpuzlu Devlet Hastanesi 2016'da açılacak!

Aydın Karpuzlu Devlet Hastanesi 2016'da açılacak!

Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, Karpuzlu-Milas Yolu ile ilçeye yapılması planlanan Karpuzlu Devlet Hastanesi'nin bir yıl içinde vatandaşların hizmetine açılacağını söyledi.



Karpuzlu'da Danışma Meclisi toplantısına katılan Öz, Karpuzlu-Milas yolu çalışmalarını ve ilçeye yapılması planlanan devlet hastanesinin inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi alan Öz, her iki projenin de önümüzdeki yıl ilçe halkının hizmetine açılacağını kaydetti. Aydın'a hizmet etmeye devam edeceklerini belirten Öz, "Karpuzlu halkı yıllardır Milas Yolu'nun açılmasını bekliyor. Bu yolun hizmete açılacağı yönünde söz vermiştik. 10 metre genişliğinde 18 kilometre uzunluğunda olacak olan Milas yolu çalışmaları devam ediyor. Bir yıl içinde tamamlayarak halkıın hizmetine sunacağız. Ayrıca Karpuzlu'ya yapılacak olan devlet hastanesinin temelini bir ay sonra atacağız. Hastanemizi önümüzdeki yıl hizmete açacağız" dedi. 


Yeni Asır


Bu haber Yeni Asır Gazetesi'nde şöyle yer aldı:


AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, Karpuzlu'da yapımı devam eden devlet hastanesinin Eylül ayında hizmete gireceğini duyurdu. Karpuzlu Devlet Hastanesi'yle ilçenin önemli bir ihtiyacını gidereceklerini belirten Özmen, "Karpuzlu'yu ziyaret ettiğimizde vatandaşlar hastane istiyordu. Vatandaşların taleplerini yerine getirmek için çalışmalar başladı. Geçen yıl temelini attığımız hastanenin inşaatı devam ediyor. Eylül ayında hastane bölge halkına hizmet vermeye başlayacak. AK Parti olarak ilçelerimizin ihtiyaçları doğrultusunda hizmet üretmeye devam edeceğiz" dedi. Aydın'da AK Parti'nin 104 bin üyesi olduğunu kaydeden Özmen, "Üyelerimizi aktif hale getirmek için görüşmelere başladık. Üyelerimizle birlikte 2019 seçimlerde büyük bir başarı hikayesi yazacağız. Partimizin Aydın'daki yükselişini devam ettireceğiz" diye konuştu. 


Yeni Asır


Geri Dön