10 / 05 / 2024

Aydın Karpuzlu Devlet Hastanesi

Aydın Karpuzlu Devlet Hastanesi

AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, Karpuzlu'da yapımı devam eden devlet hastanesinin Eylül ayında hizmete gireceğini duyurdu. Özmen, "Geçen yıl temelini attığımız hastane Eylül ayında hizmet vermeye başlayacak" dedi

Aydın Karpuzlu Devlet Hastanesi 2016'da açılacak!

Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, Karpuzlu-Milas Yolu ile ilçeye yapılması planlanan Karpuzlu Devlet Hastanesi'nin bir yıl içinde vatandaşların hizmetine açılacağını söyledi.

Aydın Karpuzlu’ya TOKİ geliyor! 240 ay taksit imkanı!

TOKİ Aydın Karpuzlu 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Aydın Karpuzlu’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Aydın Karpuzlu’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 12 soruda TOKİ Aydın Karpuzlu sosyal konut projesi...

Aydın'da 760 okuldan 160'ı çürük çıktı!

Aydın'da karot testi yapılan 760 devlet okulundan 160'ının çürük olduğu belirlendi. Uzmanlar 15 okul için yıkım kararı aldı, Aydın Valiliği’ne iletilen rapora göre Efeler ilçesinde 5, Bozdoğan'da 3,Nazilli'de 2, Didim, Karacasu, Köşk, Kuşadası ve İncirliova'da ise 1'er okul yıkılacak.

Aydın-Denizli otoyol ihalesinde garanti ücretini şirketler mi belirleyecek?

Aydın-Denizli otoyolu Yap İşlet Devret modeliyle yapılacak. İhalede, bu kez işletme süresi 17 yılla sabit tutuldu. Yap işlet devret modeliyle yaptırılan otoyol, köprü ve tünel projelerinde ücreti artık devlet değil, şirketler belirliyor.

Aydın-Denizli Otoyolu’nun ihalesi yılan hikayesine döndü!​​​​​​​

İzmir-Antalya arasındaki 580 kilometrelik devlet yolunu 440 kilometreye indirerek, iki turizm kentini birbirine bağlayacak otoyolun ikinci etabı olan Aydın-Denizli Otoyolu’nun ihalesinin sürekli ötelenmesi tepkilere neden oldu.

Aydın-Denizli Otoyolu ihalesi yapıldı!

Yap-işlet-devlet (YİD) modeliyle ihalesi gerçekleştirilen Aydın-Denizli Otoyolu Projesi için Powerchina International Group Limited, Powerchina Road Bridge Group Co. Ltd, Özgün İnşaat Taah. San. ve Tic. Ltd. Şti. iş ortaklığından teklif geldi.

Yozgat Aydıncık Devlet Hastanesi'nin kaba inşaatı bitti!

Sağlık Bakanlığı tarafından Yozgat'ın Aydıncık ilçesinde inşa edilen Yozgat Aydıncık Devlet Hastanesi'nde sona geliniyor. 10 yataklı hastanenin kaba inşaatı bitti.

Aydın-Denizli 2. hat demiryolu projesi için çalışmalar başladı!

Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü 3. Bölge Müdürlüğü tarafından Aydın-Denizli 2. hat demiryolu projesi için düğmeye basıldı.

Aydın Bozdoğan'a 20 milyon TL’lik eğitim yatırımı!

Aydın’ın Bozdoğan ilçesine toplamda 20 milyon TL’lik Bozdoğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşa edilecek. 2017 Devlet Yatırım Programına alınan 24 derslikli okulun 2019 yılında hizmete girmesi planlanıyor.

Nazilli Devlet Hastanesi'nin eski binasının yerine okul!

Aydın Nazilli Devlet Hastanesi'nin 4 yıl önce yeni binasına taşınmasından sonra atıl durumda kalan eski binanın yerine okul inşa edilecek.

Aydın Söke Devlet Hastanesi'ne ek bina yapılacak!

Aydın Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Selma Özcan içinde bulunduğumuz haftanın Diş Hekimleri Haftası olması nedeniyle dün Söke Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine ziyaret etti. Söke Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin Türkiye'nin önde gelen sağlık merkezlerinden biri olduğunu söyledi.

Aydın'a 13 baraj yapılacak!

Devlet Su İşleri Genel Müdürü Murat Acu yaptığı açıklamada 2019 yılına kadar Aydın'a 13 yeni baraj kazandırılacağını söyledi.

DSİ, Aydın’ın içme suyu sorununu çözüyor!

Devlet Su İşleri (DSİ) Bölge Müdürlüğü, Aydın ilinin 2050 yılına kadar olan içme, kullanma ve endüstri suyu ihtiyacı karşılayacak projeleri hayata geçiriyor.

Barış Aydın: Yatırımcının güveni artırılmalı!

B.A. Grup Yönetim Kurulu Başkanı Barış Aydın, devlete nüfuz etmiş FETÖ unsurlarını temizleme sürecine kararlılıkla devam ederken, devlet ve özel sektör olarak daha fazla çalışarak milli ekonomiyi “şahlandırmak” gerektiğini bildirdi.

Aydın Karpuzlu Devlet Hastanesi Haberi

Aydın Karpuzlu Devlet Hastanesi


AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, Karpuzlu'da yapımı devam eden devlet hastanesinin Eylül ayında hizmete gireceğini duyurdu. Karpuzlu Devlet Hastanesi'yle ilçenin önemli bir ihtiyacını gidereceklerini belirten Özmen, "Karpuzlu'yu ziyaret ettiğimizde vatandaşlar hastane istiyordu. Vatandaşların taleplerini yerine getirmek için çalışmalar başladı. Geçen yıl temelini attığımız hastanenin inşaatı devam ediyor. Eylül ayında hastane bölge halkına hizmet vermeye başlayacak. AK Parti olarak ilçelerimizin ihtiyaçları doğrultusunda hizmet üretmeye devam edeceğiz" dedi. Aydın'da AK Parti'nin 104 bin üyesi olduğunu kaydeden Özmen, "Üyelerimizi aktif hale getirmek için görüşmelere başladık. Üyelerimizle birlikte 2019 seçimlerde büyük bir başarı hikayesi yazacağız. Partimizin Aydın'daki yükselişini devam ettireceğiz" diye konuştu



Yeni...