03 / 05 / 2024

Aydın Tralles Gold Residence'ın inşaatına başlandı!

Aydın Tralles Gold Residence'ın inşaatına başlandı!

Ancın İnşaat'ın ortaklarından mimar Mustafa Ancın, Yeni Dörtyol mevkiinde inşaat çalışmalarına başlanan Tralles Gold Residence ile prestijli bir yaşam sunmayı hedeflediklerini söyledi



Ancın İnşaat, 15 milyon dolarlık bir yatırım ile Aydın'ın ilk rezidansını inşa edecek. Ancın İnşaat'ın ortaklarından mimar Mustafa Ancın, Aydın'da inşaat sektöründe 37 yıllık deneyimleri ile pek çok projeyi hayata geçirdiklerini söyledi. Ancın, "Yeni finans merkezi olarak nitelendirilen Aydın Yeni Dörtyol mevkiinde 15 milyon dolarlık bir yatırım ile Tralles Gold Residance'ın inşaatına başladık" dedi.

BU BAŞLANGIÇ
Tralles Gold Residance konut ve işyerlerini "Hayat paylaştıkça daha güzel" sloganıyla satışa sunduklarını söyleyen Mustafa Ancın, "Projemiz, üç blokta 92 konut, bin 500 metrekare işyerinden oluşuyor. Her bloğun üzerindeki çatı bahçelerinden Aydın'ın farklı manzaralarını seyretme imkanı bulabilirsiniz" diye konuştu.

Türkiye'de nitelikli konut inşaatlarının 2000'li yıllarla birlikte hareketlendiğini belirten Ancın, "Biz sektöre uzun vadeli bakıyoruz. Kalite ve nitelikte fark oluşturan projeler geliştirmeyi, yatırım yapacağımız yerin konumunu ve müşterinin ne istediğini iyi etüt etmemiz gerektiğini biliyoruz. Bu nedenle de yatırıma başlamadan önce, uzun bir süre araştırma yapıyoruz" dedi.

Artık, sosyal alanlar, çevre dostu olmak, enerji tasarrufu, ses, ısı ve su izolasyonu gibi konuların gündem maddesi olduğuna değinen Ancın, "Dün olduğu gibi bugün de kalitemizden ödün vermeden ilkleri gerçekleştiriyoruz. Tralles Gold Residance projesiyle de bu konforu konut sahiplerinin hizmetine sunuyoruz. Müşterilerimize gerek bünyemizde yaptığımız uygun ödeme koşulları, gerekse Türkiye Finans Katılım Bankası'nın düşük banka kredilerinden yararlanma imkanı sağlıyoruz. Tralles Gold Residence projesi bu konseptteki hedeflerimizin sadece başlangıcı. Durmuyoruz, araştırıyoruz. Yakın zamanda farklı bir projeyi de müşterilerimizin beğenisine sunacağız" dedi.

Merkeze 5 dakika
Tralles Gold Residance projesinin yaklaşık yüzde 50'lik bölümünün yeşil alan ve rekreasyon alanı olarak ayrılacağını belirten Mustafa Ancın, "Projede aerobik, pilates salonu, kuaför, bay ve bayan sauna, fitness, açık ve kapalı yüzme havuzu gibi ünitelerin yanı sıra, kapalı alanlarda da gerçekleşecek aktiviteler için bölümlerimiz de var. Misafirlerinizi çatıdaki bahçenizde ağırlayabilir, çocuklarınızın doğum gününü oyun parkında ya da amfi tiyatroda kutlayabilir, dostlarınızı davet edip onlara sinema keyfi yaşatabilir, hobi bahçesinde toprakla bütünleşebilir, merkeze beş dakikalık bir yürüyüş mesafesiyle ulaşabilirsiniz" dedi.
YeniAsır/İHSAN KARATAŞ

256.211 10 11

http://trallesgold.com/index.php/iletisim


Geri Dön