27 / 04 / 2024

Aydın'da Akıllı Ev Projesi başladı!

Aydın'da Akıllı Ev Projesi başladı!

BKM Grup, Aydın Umurlu Mahallesi'nde yapılacak olan "Akıllı Ev Projesi" çalışmalarına başladı. Açılış, şantiye alanında kesilen kurban ve dualarla gerçekleşti.



Grubun 2012 yılında temizlik robr otu ve su arıtma cihazları üzerine kurulan BKM Pazarlama'nın bir kolu olarak hizmet verdiğini kaydeden BKM Grub sahibi Mahmut Budakoğlu: "BKM Pazarlama, yurtiçi ve yurtdışında organizasyonları olan, kendi sektöründe markalaşmış, 4 yıldır Türkiye'de tanınan markalar arasında yerini alarak. İran ve Kazakistan'a da markasını taşıyıp ticari sahasını büyütmüştür. Firma olarak Aydında inşaat sektörüne adım atıp yeni bir ivme kazandırmayı hedefliyoruz. Projelerimiz kaliteli ve güzel hizmetlerle insanımıza hitap edecektir. İnşaat sektöründe de marka olmak için yola çıkan firmamızla, ilk projemiz ile Umurluya, akabinde gelecek akıllı projelerle Aydın ve çevresinde Aydın halkına hizmet etmekten onur duyarız. Projemiz, hem firmamıza hem Aydın'ımıza inşallah hayırlı uğurlu olur" dedi.

 

YENİLİKLERLE TANIŞILACAK 


Temel atma törenine BKM Pazarlama Yönetim Kurulu. Emlakçılar Derneği Başkanı Oktay Tüfekçi. İstanbullu iş adamlarından Osman Budakoğlu, Filtek BKM A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Devecioğlu. Mali Müşavir Reşit Avşar, Smyrna A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kemiksiz, K.A Mimarlık Mühendislik firma sahibi Kamil Arabacı ve Umurlu halkı katıldı. 


Aydınlılar, Umurlu Mahallesi'ne yeni bir soluk getirecek olan Akıllı Ev Projesi sayesinde "Hoşgeidin. güle güle modları. elektrik, su, doğalgaz kontrolü, şifre yenileyen kapı kilit özelliği, 3 boyutlu banyo uygulaması gibi birçok yenilikle tanışacak.




Aydın Denge Gazetesi 



Geri Dön