29 / 04 / 2024

Aydoğanpark Tuzla görücüye çıktı! Metrekaresi 2 bin 750 TL!

Aydoğanpark Tuzla görücüye çıktı! Metrekaresi 2 bin 750 TL!

Firma: Aydoğan İnşaat

Proje: Aydoğan Park Tuzla

Kalite, güven ve müşteri memnuniyetiyle özdeşleşen Aydoğan İnşaat yeni projesi Aydoğanpark Tuzla’nın tanıtımını 11 Aralık Çarşamba günü (bugün) Büyük Kulüpte gerçekleştirdi. Projede metrekare birim fiyatı 2 bin 750 lira...



Kalite, güven ve müşteri memnuniyetiyle özdeşleşen  Aydoğan İnşaat  yeni projesi Aydoğanpark Tuzla’nın tanıtımını 11 Aralık Çarşamba günü Büyük Kulüpte gerçekleştirdi.


Caddebostan, Ataşehir, Erenköy, Suadiye, Moda gibi İstanbul Anadolu yakasının önemi semtlerinde yaptığı A plus butik projelerle adından söz ettiren Aydoğan İnşaat yer projesi Aydoğanpark Tuzla’nın lansmanını 11 Aralık Çarşamba günü BuyüK Ku jcfîe yaptı. Basın toplantısında projeyi tanıtan Aydoğan Group Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aydoğan, "Anadolu yakasının en iddialı projelerine imza attıktan sonra şimdi de İstanbul'un ulaşımı en kolay noktası haline gelecek Tuzla'da, AydoğanPark Tuzla projemizle yer almaktan büyük bir heyecan duyuyoruz. Diğer tüm inşaatlarımızda olduğu gibi Tuzla’da da Aydoğan İnşaat farkını ortaya çıkaracağız’ açıklamalarında bulundu. 1987 yılından beri dürüstlük, güven ve kalite anlayışıyla inşaat sektörüne yeni bir soluk getiren Aydoğan İnşaat, Aydoğanpark Tuzla projesiyle. Tuzla da yer bir yaşam n startını veriyor. Tuzla’nın en popüler lokasyonlarından biri olan İstasyon Caddesin'dee 19.810 metrekarelik inşaat alanında. 2 parsel üzerine inşa edilen Aydoğanpark Tuzla’da, toplamda 6 blok ve 118 daire bulunuyor. Mahalle hayatının sscakîığsî bozmamak adına, az bloklu ve sınırlı daire sayısının ön plana çıktığı Aydoğanpark Tuzla'da, daireler en geç 18 ay sonra teslim edilerek.


Tuzla’da yeni bir yaşam

Fitness, sauna, çocuk parkı, kapalı otopark, çok amaçlı spor sahası, yüzne havuzu, çocuk yüzme havuzu gibi A’dan Zye bütün sosyal donatıların yer aldığı Aydoğanpark Tuzla'da, dairelerin brüt metrekareleri 65-230 metrekare arasında değişiyor. 3+2 ve 4+2 olarak tasarlanan daireler, birinci sınıf malzemeden ve titiz işçiliğiyle dikkat çekiyor. 4600 metrekarelik bir yeşil alanıyla, doğal yaşam kültürüne ne kadar önem verdiklerini ifade eden İrfan Aydoğan, açıklamalarına “Aydoğanpark Tuzla srojemze Tuzla’nın o huzurlu havasına sadık kalmak istedik. İstanbul’un yanı başındaki bu huzur noktası, metro, Marmaray, İstanbul’un en büyük 7 projesinden biri olarak gösterirken marinasıyla artık İstanbul’un en merkezi noktalarından biri haline geliyor. 


Aydoğanpark Tuzla'nın lansmana özel olarak belirlenen satış fiyatı ise bürüt metrekare üzerinden metrekaresi 2 bin 750 TL. 


Telefon : 0216 405 12 91 

Web Adresi: www.aydoganinsaat.com


projeye sor



Geri Dön