15 / 05 / 2024

Aydoğanpark Tuzla lansmanı

Aydoğanpark Tuzla lansmanı

Kalite, güven ve müşteri memnuniyetiyle özdeşleşen Aydoğan İnşaat yeni projesi Aydoğanpark Tuzla’nın tanıtımını 11 Aralık Çarşamba günü (bugün) Büyük Kulüpte gerçekleştirdi. Projede metrekare birim fiyatı 2 bin 750 lira...

Tuzla Aydıntepe Evleri'nde lansman öncesi yüzde 20 indirim fırsatı!

Önallar İnşaat tarafından Tuzla'da yükselen Aydıntepe Evleri lansman öncesi peşin alımlarda yüzde 20 indirim kamoanyası devam ediyor.

Yılmaz Aydoğan: İstikrarın devamı ekonomiye yansıyacak!

Satya Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Aydoğan, siyasi iktidarın istikrarının ekonomiye can vereceğini ifade etti. Aydoğan Tuzla ve Pendik'te yer alan 2 konut projesinin de devam ettiğini söyledi.

Tuzla Aydoğanpark Evleri fiyat listesi!

Tuzla Aydoğanpark Evleri fiyat listesi 405 bin TL'den başlayarak değişiyor. Aydoğanpark Evleri Tuzla'da dairelerin teslimleri hemen yapılıyor...

Aydoğan Park Tuzla güncel ev fiyatları!

Aydoğan Park Tuzla güncel ev fiyatları 405 bin TL'den başlayarak değişiyor. Aydoğan Park Tuzla'da daireler hemen teslim ediliyor...

Gelecek Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirket Tuzla Şubesi açıldı!

Gelecek Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirket Tuzla Şubesi, Yılmaz Aydoğan Şube Müdürlüğü'nde 520 bin TL sermaye ile 21 Nisan'da Tuzla, Evliya Çelebi Mahallesi, Müştak Sokak'ta açıldı.

Aydoğanpark Göztepe projesinde metrekaresi 3 bin 500 dolar!

Aydoğanpark Göztepe projesinde konutların metrekare birim fiyatı 3 bin 500 dolardan başlangıç gösteriliyor. Aydoğanpark Göztepe projesi Ekim 2017 yılında teslim ediliyor...

Aydoğan İnşaat'tan Göztepe'ye 2 yeni kentsel dönüşüm projesi!

Aydoğan İnşaat, kentsel dönüşüm projeleriyle ses getirmeye devam ediyor. Aydoğan İnşaat, Aslanpark Erenköy’den sonra Göztepe’de Aydoğanpark ve İstasyonpark projelerine başladı.

Kriya Time Tuzla'da lansman öncesi ön talep toplanıyor!

KRİYA Time Tuzla, İstanbul’un yükselen yıldız ilçelerinin başında gelen Tuzla’nın keyfini, size SATYA YAPI’nın güveni ile yaşatacak.

Kriya Time Tuzla'da 165 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Satya Yapı tarafından İstanbul Tuzla'da yükselecek Kriya Time Tuzla projesi için çalışmalara 2016 yılında başlanması planlanıyor. Yüzde 60'ı yeşil alana ayrılan projede lansman öncesi fırsatlar bulunuyor.

Evrenpark Fenerbahçe'de dairelerin metrekaresi 6 bin dolara!

Caddepark Erenköy ve Aydoğanpark Tuzla projeleriyle dikkat çeken Aydoğan İnşaat, kentsel dönüşüm projelerine Evrenpark Fenerbahçe’yle devam ediyor. Kalamış sahiline yürüme mesafesindeki Evrenpark Fenerbahçe’de fiyatlar, metrekaresi 6 bin Dolar’dan başlıyo

Aydoğanpark Tuzla'da yaşam başladı!

Aydoğan İnşaat’ın, 2014 yılının ilk ayında hayata geçirdiği AydoğanPark Tuzla’da teslimler yapılıyor. 18 ay gibi kısa bir sürede tamamlanan proje, İstanbul’un en çok değer kazanan ilçesi Tuzla’nın en dikkat projesi oldu.

Referans Tuzla'da 189 bin TL'ye 2 oda 1 salon daireler!

2 oda 1 salon dairelerin fiyatlarının 189 bin TL'den başlangıç gösterdiği Referans Tuzla projesinde yer alan konutlar için lansman dönemine özel peşinde yüzde 8 indirim uygulanıyor.

Aydoğanpark Tuzla adres bilgileri!

Aydoğan İnşaat tarafından hayata geçirilen Aydoğanpark Tuzla toplam 15 bin metrekare alan üzerinde konumlanıyor. Proje toplam 118 daireden oluşuyor. Aydoğan Tuzla adres bilgileri haberimizin içeriğinde yer alıyor.

Aydoğanpark Tuzla lansmanı Haberi

Aydoğanpark Tuzla lansmanı

Kalite, güven ve müşteri memnuniyetiyle özdeşleşen Aydoğan İnşaat yeni projesi Aydoğanpark Tuzla’nın tanıtımını 11 Aralık Çarşamba günü Büyük Kulüpte gerçekleştirdi.


Caddebostan, Ataşehir, Erenköy, Suadiye, Moda gibi İstanbul Anadolu yakasının önemi semtlerinde yaptığı A plus butik projelerle adından söz ettiren Aydoğan İnşaat yer projesi Aydoğanpark Tuzla’nın lansmanını 11 Aralık Çarşamba günü BuyüK Ku jcfîe yaptı. Basın toplantısında projeyi tanıtan Aydoğan Group Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aydoğan, "Anadolu yakasının en iddialı projelerine imza attıktan sonra şimdi de İstanbul'un ulaşımı en kolay noktası haline gelecek Tuzla'da, AydoğanPark Tuzla projemizle yer almaktan büyük bir heyecan duyuyoruz. Diğer tüm inşaatlarımızda olduğu gibi Tuzla’da da Aydoğan İnşaat farkını ortaya çıkaracağız’ açıklamalarında bulundu. 1987 yılından beri dürüstlük, güven ve kalite anlayışıyla inşaat sektörüne yeni bir soluk getiren...