09 / 05 / 2024

Aydos Country Sancaktepe'de lansmana özel indirim ve fırsatlar!

Aydos Country Sancaktepe'de lansmana özel indirim ve fırsatlar!

Firma: Sinpaş GYO

Proje: Aydos Country

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası taşıyan Aydos Country 50 dönüm alan üzerine, hastanelere, AVM'lere, TEM ve E-5 bağlantı yollarına, Sabiha Gökçen Havalimanı'na yakın bir bölgede inşa ediliyor.



Sinpaş Gyo tarafından Sancaktepe'de hayata geçirilen  Aydos Country  Evleri'nde daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 olarak tasarlandı. Projede 914 adet daire bulunuyor.


Daire alanlarının 68 metrekare ile 208 metrekare arasında değişiklik gösterdiği Aydos Country projesi 50 bin 100 metrekare alan üzerinde yükseliyor. 


Aydos Country Sancaktepe de lansmana özel indirim ve fırsatlar!


Hastanelere, AVM'lere, TEM ve E-5 bağlantı yollarına, Sabiha Gökçen Havalimanı'na yakın bir konumda, Ataşehir ve Kartal'a da 10 dakika mesafede bulunan Aydos Country Konutları, planlanan metro hattının Veysel Karani durağının hemen yanı başında, Sancaktepe durağına 5 dakika mesafede konumlanıyor.


Sinpaş Aydos Country'de tedavi için kullanılan negatif iyonların şehir merkezine göre 150 kat fazla olması, Aydos Ormanı'nın karşısında, Anadolu Yakası'nın en gözde semti Sancaktepe bulunması sayesinde sağlıklı ve uzun ömürlü bir yaşam sunuluyor.


Aydos Country Sancaktepe de lansmana özel indirim ve fırsatlar!


Sinpaş Gyo Aydos Country doğanın renklerinden esinlenen mimarisi, taş ve ahşap görünümlü cepheleri, kocaman balkonları, country tarzı özel dekorasyonu ile dikkat çekiyor. Ortak kullanım alanları içerisinde spor alanları, otopark, yürüyüş yolları, yüzme havuzu, güvenlik, hamam ve çocuk oyun alanları yer alıyor.


Teslimlerin Mayıs 2017'de gerçekleşmesi planan Aydos Country'de 1+1,2+1 ile 3+1 daire seçenekleri için 10 bin TL, 4+1 daire seçenekleri için 20 bin TL peşinat ödemesi ve 30 ay sabit ve 1.652 TL’den başlayan aylık ödemelerle daire sahibi olma imkanı sağlanıyor.


Sinpaş Aydos Country iletişim

Telefon: 444 1 440

Web: http://aydoscountry.com

Filiz SERT/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön