27 / 04 / 2024

Aydos House nerede?

Aydos House nerede?

Firma: Metaş Yapım

Proje: Aydos House

Daire tipleri 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 dubleks şeklinde dizayn edilen Aydos House projesi 4 bin 98 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peki Aydos House nerede?



Aydos House projesinde yüzde 25 peşin ödeme yapıldığında, kalan bedel için vade yapılabiliyor. Projede daire fiyatları 255 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Metaş Yapım imzası ile hayata geçirilen  Aydos House  konut projesi İstanbul Pendik'te Velibaba Mahallesi'nde bulunuyor. Proje 8 katlı 2 bloktan meydana geliyor.


Aydos House nerede?

Aydos House  Metaş Yapım  projesi metro durağına 1 kilometre (5 dakika yürüme mesafesi), Gedik Üniversitesi'ne 600 metre, Sabancı-Okan-Süleyman Şah Üniversitesi'ne 8 kilometre, Teknopark Kurtköy arası 6 kilometre, Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 1,5 kilometre, DOSB'ye 18 kilometre ve GOSB'ye 20 kilometre uzaklıkta yükseliyor. 


Konutların alanları 103 ile 166 metrekare arasında farklılık gösteren Aydos House Pendik'te teslimlerin bu yıl Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Proje 81 adet daireden oluşuyor. 


Fitness center ve spor alanları, kapalı otopark, sauna, açık misafir otoparkı, güvenlik gibi sosyal imkanlara sahip olan Aydos House projesinde tapu teslimleri Nisan sonunda gerçekleşecek. 


Aydos House nerede?

Velibaba Mahallesi Barbaros Hayrettin Paşa Caddesi No:119 Pendik/İstanbul 


Aydos House satış ofisi 

Telefon: 0216 397 1 777

Web Adres: http://www.metasyapim.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön