02 / 05 / 2024

Aydos House fiyat listesi

Aydos House fiyat listesi

İstanbul Pendik'te inşa edilen Aydos House satış ofisi ile 0216 397 1 777 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Proje 4 bin 98 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor.

Aydos House nerede?

Daire tipleri 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 dubleks şeklinde dizayn edilen Aydos House projesi 4 bin 98 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peki Aydos House nerede?

Aydos House Pendik'te 255 bin TL'den başlayan fiyatlarla! Yeni proje!

Pendik'te inşa edilen Aydos House projesinde yer alan dairelerin fiyatları 255 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yer alan daireler 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 dublekslerden meydana geliyor.

A101 tekne ve karavandan sonra şimdi de Tiny House satıyor! İşte A101 Aldın Aldın Tiny House fiyatı!

Geçtiğimiz aylarda tekne ve ve karavan satan A101 şimdi de tiny house satıyor. Peki A101'deki Tiny House'un fiyatı ne kadar? İşte A101 Aldın Aldın Tiny House fiyatı...

Tiny house fiyatı ne kadar? Tiny house nedir?

Son zamanların popüler yapısı tiny houseun fiyatları ve detayları merak ediliyor. Peki, Tiny house ne kadar? Tiny house ne demek? İşte detaylar...

Tiny House arayanlar hemen baksın! Tiny House fiyatı ne kadar? Tiny House 16 Mart 2023 fiyat listesi 

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından pek çok kişiyi güvenli yapı arayışına girdi. Kendini güvende hissetmek isteyenler "Tiny House" olarak bilinen küçük ve taşınabilir evlere yönelmeye başladı. Tiny House arayanlar hemen baksın! Tiny House fiyatı ne kadar? Tiny House 16 Mart 2023 fiyatları.

Tiny House'lara talep arttı! Tiny House satın alırken neye dikkat edilmeli? İşte Tiny House 15 Mart 2023 fiyat listesi 

Türkiye’nin her yerinde hem depreme dayanıklı hem de konforlu ve kalıcı yaşam ünitelere ihtiyaç gün geçtikçe artıyor. Bu kapsamda 45 günde teslim edilen Tiny House’lara olan talep arttı. Peki Tiny House satın alırken neye dikkat edilmeli? İşte Tiny House 15 Mart 2023 fiyat listesi.

Tinyköy Paradise nerede? Tinyköy Paradise fiyat listesi!

Türkiye’nin ödüllü ilk ve tek Tiny House projesi olan Tinyköy Paradise nerede sorusunun yanıtı ve Tinyköy Paradise fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Tinyköy Paradise projesi ile ilgili detaylar...

Tiny Köy Ormanlı nerede? Tiny Köy Ormanlı fiyat listesi!

Tiny Köy Ormanlı nerede sorusunun yanıtı ve Tiny Köy Ormanlı fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Türkiye’nin ödüllü ilk ve tek Tiny House projesi olan Tiny Köy Ormanlı detayları...

KİPTAŞ Yeşilce Aydos fiyat bilgisi!

KİPTAŞ imzasıyla hayata geçirilen Yeşilce Aydos projesi 331 konuttan meydana geliyor. Peki, projede yer alan dairelerin fiyatları ne kadar? İşte KİPTAŞ Yeşilce Aydos fiyat bilgisi...

Yeşilce Aydos fiyat 2018!

​​​​​​​Daire alanlarının 83 metrekare ile 130 metrekare arasında değiştiği ve 2 oda 1 salon ile 3 oda 1 salon olarak tasarlandığı Yeşilce Aydos'ta fiyatlar 304 bin 787 TL'den başlıyor...

Yeşilce Aydos fiyat!

Yeşilce Aydos fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Toplamda 331 daireden meydana gelen projede 2+1 ve 3+1 şeklinde daire seçenekleri sunuluyor.

KİPTAŞ Yeşilce Aydos güncel fiyat listesi!

KİPTAŞ Yeşilce Aydos projesinde daire fiyatlaro 304 bin 787 TL ile 618 bin 408 TL arasında değişiyor. Projede toplam 331 tane daire bulunuyor...

Kartal Aydos Panorama fiyat listesi!

Kartal Aydos Panorama fiyat listesi daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiklik gösteriyor. Ödül Yapı tarafından Kartal'da inşa edilen projede 3 blokta 96 daire bulunuyor. 

Aydos Country Sinpaş fiyat ve ödeme planı!

Sinpaş GYO imzası taşyan Sinpaş Aydos Country'de daire fiyatları 435 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Projede konutların teslimi hemen yapılıyor..

Aydos Land İstanbul fiyat ve ödeme planı!

Aydos Land İstanbul projesinde toplamda 600 daireye yer veriliyor. Aydos Land İstanbul fiyat ve ödeme planına göre Aydos Land İstanbul'da fiyatlar 178 bin TL'den başlıyor..

Aydos House fiyat listesi Haberi

Aydos House fiyat listesi

Aydos House Pendik'te 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon dubleks daireler bulunuyor. Metaş Yapım imzası ile yükselen projede fiyatlar 255 bin TL'den başlıyor.


Aydos House satış ofisi telefon numarası 0216 397 1 777 olarak belirlendi. Daire teslimleri bu yıl Aralık ayında gerçekleşecek olan projede 81 daire ve 5 cadde dükkanı mevcut.


Fitness center, sauna, kapalı otopark, güvenlik, açık misafir otoparkı ve spor alanları gibi sosyal olanaklara sahip olan Aydos House projesi 8 katlı 2 bloktan meydana geliyor.


Metaş Yapım Aydos House Konutları Gedik Üniversitesi'ne 600 metre, GOSB'ye 20 kilometre, Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 1,5 kilometre, Sabancı-Okan-Süleyman Şah Üniversitesi'ne 8 kilometre, metro durağına 1 kilometre (5 dakika yürüme mesafesi), Teknopark Kurtköy...