28 / 04 / 2024

Tiny house fiyatı ne kadar? Tiny house nedir?

Tiny house fiyatı ne kadar? Tiny house nedir?

Son zamanların popüler yapısı tiny houseun fiyatları ve detayları merak ediliyor. Peki, Tiny house ne kadar? Tiny house ne demek? İşte detaylar...



Tiny House, minimalist yaşam felsefesi ve sadelik temasıyla genellikle doğa ile iç içe bir yaşamla hayatını devam ettirmek isteyenlerin tercih ettiği; küçük boyutlu, işlevsel, gereksiz alanlar barındırmayan 30 metrekareye kadar küçük ev modeli olarak tanımlanıyor. Tiny House, sabit ya da mobil tarzda kullanılabiliyor.

Tiny House yaşamın amacı dört mevsim mutlulukla hayat sürdüreceğiniz gerekli konfora, teknolojiye ve estetiğe sahip olmasının yanında, çok daha düşük ücretlerle, minimal fakat elit bir yaşam sağlamasıdır.

Tiny house fiyatı ne kadar? Tiny house nedir?

TİNY HOUSE NASIL YAPILIR?

Tiny House yapımı profesyonel teknik ekipmanlar, teknik bilgi ile konusunda uzman mimar ekibi tarafından yapılıyor. Olumsuz hava şartlarına koruyucu olabilecek malzemelerle yapılan hafif ve dayanıklı duvar malzemesi, yalıtım, çatı ve giderler için gerekli malzemeleri tercih ederken dikkatli olmak gerekiyor. Yapım aşamasında çevreci bir yaşam felsefesine sahip, işlevsel malzemeler kullanılıyor.

Peki, tiny house ne kadar, kaç TL?


Geri Dön