27 / 04 / 2024

Tiny House arayanlar hemen baksın! Tiny House fiyatı ne kadar? Tiny House 16 Mart 2023 fiyat listesi 

Tiny House arayanlar hemen baksın! Tiny House fiyatı ne kadar? Tiny House 16 Mart 2023 fiyat listesi 

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından pek çok kişiyi güvenli yapı arayışına girdi. Kendini güvende hissetmek isteyenler "Tiny House" olarak bilinen küçük ve taşınabilir evlere yönelmeye başladı. Tiny House arayanlar hemen baksın! Tiny House fiyatı ne kadar? Tiny House 16 Mart 2023 fiyatları.



Kahramanmaraş Merkezli depremin ardından 11 ilimizde büğyük yıkım oluştu. Depremlerin ardından vatandaşlar güvenli yapı araşına girdi. Tiny house olarak bilinen, taşınabilir ve güvenli evler araştırılmaya başlandı. Binlerce kişi Tiny house satın alırken talep gittikçe yükseldi.

TİNY HOUSE ALIRKEN NEYE DİKKAT EDİLMELİ?

Tiny House alırken dikkat edilmesi gereken önemli kriterler bulunmakta. Tiny House satın almadan önce bu kriterleri taşıyıp taşımadığı kontrol edilmesi gerekiyor. 

1-Mevzuata Uygun Üretilmeli
2-Dayanıklı Malzeme Sınıfı Tercih Edilmeli
3-Üretici Firmaların Referansları İncelenmeli
4-Üretim Gücü ve Malzeme Kalitesine Dikkat Edilmeli
5-Model Seçerken Alanında Uzman Kişiyle Görüşülmelidir.

Tiny House arayanlar hemen baksın! Tiny House fiyatı ne kadar? Tiny House 16 Mart 2023 fiyat listesi 

DEPREMDEN HİÇ BİR ŞEKİLDE ETKİLENMİYOR!

İç mimar Ayşe Zülal Çakıcı 4 yıldır kendi firmasında 'tiny house' yapıtıklarını açıklayarak, depremden hiç bir şkeilde etkilenmediğini söyledi. Çakıcı "Üzerine bir bina düşüp yıkılmadığı sürece bu ev de yıkılmaz. O yüzden bunların özel alanlarda yapılması da çok önemli.

Yapı itibariyle çelik konstrüksiyon olduğu için ve sadece yüzey sarsıntısında kendi hareket eden yani düşeceği, devrileceği bir yükseklik de yok.

Bu evler bir kere değil, belki 20 kere taşınacak, her afette her olası durumda. Bu insanlar ev sahibi olana kadar orada kalacak onlar bir yerlere yerleştirildikten sonra bu evler bir yerde depolanıp ihtiyaç halinde tekrar gönderilecek."

Tiny House arayanlar hemen baksın! Tiny House fiyatı ne kadar? Tiny House  kaç lira? En ucuz Tiny House kaç lira? Tiny House 2023 ne kadar? Tiny House 16 Mart 2023 fiyat listesi.


Geri Dön