11 / 05 / 2024

Ford Fiesta'ya zam geldi! Ford Fiesta fiyatı ne kadar? Ford Fiesta kaç TL? 05 Mart 2023 fiyat listesi

Ford Fiesta'ya zam geldi! Ford Fiesta fiyatı ne kadar? Ford Fiesta kaç TL? 05 Mart 2023 fiyat listesi

Ford Fiesta aFord'un en popüler modellerinden biri haline geldi. Fiesta, pazara bağlı olarak hatchback, sedan ve crossover SUV gibi çeşitli gövde stillerinde sunuluyor. Peki Ford Fista 05 Mart 2023 fiyatı ne kadar? özellikleri nedir?



Fiesta küçük olsa da yine de çok şiddetli. Ford, Ford'un yeni kamyon ve SUV merkezli iş planı sayesinde Fiesta için  en azından burada,  son yılı olacağını duyurdu. Üretimin Mayıs 2019'da sona ermesi planlandığından, bu yetkin, pratik, değer odaklı alt kompakt  otomobili istiyorsanız hızlı hareket edin. Fiesta, sedan veya hatchback olarak mevcuttur. Ford Fiesta, Ford Motor Company tarafından üretilen yarı kompakt bir otomobildir. İlk olarak 1976'da tanıtıldı ve o zamandan beri Ford'un en popüler modellerinden biri haline geldi.

Fiesta, pazara bağlı olarak hatchback, sedan ve crossover SUV gibi çeşitli gövde stillerinde sunuluyor. Değişen otomotiv trendlerine ve müşteri tercihlerine ayak uydurmak için yıllar içinde çeşitli güncellemeler ve yeniden tasarımlardan geçti.

Ford Fiesta ya zam geldi! Ford Fiesta fiyatı ne kadar? Ford Fiesta kaç TL? 05 Mart 2023 fiyat listesi

120 beygir gücü üreten 1.6 litrelik dört silindirli motor gibi ilgi çekici beş vitesli bir manuel standart olarak gelir; isteğe bağlı altı vitesli otomatik, sürmek neredeyse manuel kadar eğlenceli. Direksiyon keskin ve iyi ağırlıklı ve hızlı olmasa da (son testimizde 100 km/s hıza ulaşmak için 9,1 saniye gerekiyordu) 
Fiesta virajlarda eğlenceli.

Performans açısından Fiesta, çevik kullanımı, iyi yakıt verimliliği ve sağlam yapı kalitesi ile tanınır. Tipik olarak, günlük sürüş için yeterli hızlanma ve güç sağlayan küçük bir dört silindirli motorla çalıştırılır. Bazı modellerde daha iyi performans için turboşarjlı motorlar bulunur.

Ford Fiesta'ya zam geldi! Ford Fiesta fiyatı ne kadar? Ford Fiesta kaç TL? 05 Mart 2023 fiyat listesi

 


Geri Dön