28 / 04 / 2024

Aydos House nerede

Aydos House nerede

İstanbul'un Anadolu Yakası Pendik ilçesinde inşa edilen Aydos House projesinde 81 adet daire ve 5 adet cadde dükkanı yer alıyor. Peki Aydos House ne zaman teslim edilecek?

Aydos House nerede?

Daire tipleri 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 dubleks şeklinde dizayn edilen Aydos House projesi 4 bin 98 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peki Aydos House nerede?

Metaş Yapım Aydos House projesi!

Tapu teslimleri Nisan sonunda başlayacak olan Metaş Yapım Aydos House projesi 8 katlı 2 bloktan meydana geliyor. Projede yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için vade imkanı sağlanıyor.

Aydos House Pendik'te 255 bin TL'den başlayan fiyatlarla! Yeni proje!

Pendik'te inşa edilen Aydos House projesinde yer alan dairelerin fiyatları 255 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yer alan daireler 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 dublekslerden meydana geliyor.

Tinyköy Paradise nerede? Tinyköy Paradise fiyat listesi!

Türkiye’nin ödüllü ilk ve tek Tiny House projesi olan Tinyköy Paradise nerede sorusunun yanıtı ve Tinyköy Paradise fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Tinyköy Paradise projesi ile ilgili detaylar...

Tiny Köy Ormanlı nerede? Tiny Köy Ormanlı fiyat listesi!

Tiny Köy Ormanlı nerede sorusunun yanıtı ve Tiny Köy Ormanlı fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Türkiye’nin ödüllü ilk ve tek Tiny House projesi olan Tiny Köy Ormanlı detayları...

Yeşilce Aydos nerede?

Yeşilce Aydos projesi KİPTAŞ tarafından hayata geçiriliyor. 331 dairenin yer aldığı projede 2+1 ve 3+1 şeklinde daireler bulunuyor. Peki Yeşilce Aydos nerede?

Esenyurt Metro House nerede?

Metro House Evleri'nde fiyatlar 330 bin TL'den başlıyor. Proje İstanbul Avrupa yakasında Esenyurt'ta hayata geçriiliyor...

Yeşilce Aydos nerede? İşte açık adres!

KİPTAŞ imzası taşıyan Yeşilce Aydos projesi 331 adet daireden meydana geliyor. Projede 36 ay vade farksız ödeme seçeneği sunuluyor. Peki Yeşilce Aydos nerede? İşte açık adres!

Kiptaş Yeşilce Aydos nerede?

KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Yeşilce Aydos projesi satışa çıktı. Daire fiyatlarının 284 bin TL'den başladığı projede 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor. Peki Kiptaş Yeşilce Aydos nerede?

Eke Aydos Evleri nerede? İşte lokasyon!

İnşaat çalışmaların yakında başlayacağı Eke Aydos Evleri konut ve ticari alanlarından meydana geliyor. Proje 8 blok şeklinde yükseliyor. Peki Eke Aydos Evleri nerede? İşte lokasyon!

MS Mega Aydos nerede?

MS Mega Yapı tarafından hayata geçirilen MS Mega Aydos projesi kentsel dönüşüm projesi olarak dizayn ediliyor. Peki MS Mega Aydos nerede?

Aydos Country Evleri nerede?

1+1 daire fiyatları 252 bin 600 TL'den başlangıç gösteren Aydos Country Residence'de 30 ay vade avantajı ile ödeme yapılabiliyor. Peki Aydos Country Evleri nerede?

Bizimtepe Aydos Rezidans nerede?

Bizimtepe Aydos Konutları Halk GYO ve Vakıf GYO imzası ile hayata geçiriliyor. Projede 2+1'den 4+1'e kadar farklı daire tipleri bulunuyor. Peki Bizimtepe Aydos Rezidans nerede?

Bizimtepe Aydos Projesi nerede?

Halk GYO ve Vakıf GYO'nun Sancaktepe projesi Bizimtepe Aydos adıyla satışa çıkıyor. Bizimtepe Aydos projesinde 1.037 konut yer alıyor. Peki Bizimtepe Aydos Projesi nerede?

Bizimtepe Aydos Evleri nerede?

Bizimtepe Aydos'ta 1.037 adet konut yer alıyor. Arsa alanı 95 bin metrekare olarak belirlenen proje 16 katlı 17 blok halinde yükselecek. Peki Bizimtepe Aydos Evleri nerede?

Sancaktepe Bizimtepe Aydos nerede?

Blokların 16 kat şeklinde yükseleceği proje toplam 98 bin 127 metrekare alanda yükseliyor. Projede daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Peki Sancaktepe Bizimtepe Aydos nerede?

Aydos House nerede Haberi

Aydos House nerede

"Aydos House ne zaman teslim?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerinden bahsedelim. Metaş Yapım imzası ile yükselen proje 8 katlı 2 blok şeklinde tasarlandı. 


Daire seçenekleri arasında 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon dubleks bulunan Aydos House projesi Pendik'te Velibaba Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. 


Pendik Aydos House Konutları'nda 2+1'ler 103 metrekare, 3+1'ler 120-121-130-152 metrekare ve 4+1'ler 166 metrekare alanlara sahip. Proje spor alanları, fitness center, kapalı otopark, güvenlik, açık misafir otoparkı ve sauna gibi sosyal alanlara yer veriliyor.


Aydos House Metaş Yapım projesi lokasyon olarak Gedik Üniversitesi'ne 600 metre, Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 1,5 kilometre,  Sabancı-Okan-Süleyman Şah Üniversitesi'ne 8 kilometre, metro durağına 1 kilometre (5 dakika yürüme mesafesi)Teknopark Kurtköy arası 6...