28 / 04 / 2024

Ayg Arch Mimarlık Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Ayg Arch Mimarlık Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Güler tarafından kuruldu.



Ayg Arch Mimarlık Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Güler tarafından kuruldu.

Ayg Arch Mimarlık Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi konusu:
1) Her türlü mimarlık hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak, uygulamalarını yapmak. 2) Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak. 3) Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık, mühendislik, teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan, proje, teknik hesaplar, danışmanlık, etüd, araştırma, tasarım, fizibiliteler yapmak, bununla ilgili hizmet grupları oluşturmak ve işletmek. 4) İç ve dış mekanlarda dekorasyon işleri (madeni, ahşap möble vb.) yapmak, projelendirmek taahhütlerde bulunmak konusu ile ilgili malzemeleri yurt içinde ve yurt dışında, satın almak, satmak, pazarlama ve ticaretini yapmak. 5) Konusuyla ilgili her türlü dengeleme, hesaplama, yazım ve çizim işlerinin yapımı. 6) Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, rölöve, restorasyon ve onarım yapmak. 7) Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek. - Yurt içi ve yurt dışında kurulu şirketlerin ithalat ve ihracat işlemlerinde aracılık, danışmanlık ve kolaylaştırıcı işlemleri yapmak. - Faaliyetine devam etmek için kiraladığı işyerlerini, kısmen veya tamamen başkalarına kiraya vermek. Reklam, tanıtım, promosyon için danışmanlık hizmetleri vermek. - Yurt içinde ve yurt dışında bu faaliyetin tanıtımı amacıyla yayıncılık, reklamcılık ve organizasyon işleri yapmak. - Yurt içindeki ve yurt dışındaki gerçek ve tüzel kişi ve kuruluşlarla amaç ve konularına yönelik know-how, imtiyaz, lisans, marka, model, resim, patent, unvan, ruhsatname, ihtira beratı, telif hakları gibi gayri maddi hakları satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek gibi sınai ve ticari iktisadi teknik ve hukuki işlemleri gerçekleştirmek konusu ile ilgili organizasyonlar kurup işletmek. - Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, kiraya verir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. 3. şahıslara borçlarının teminatını teşkil etmek üzere şirket adına kayıtlı gayrimenkulleri üzerinde irtifak, infa, süknai gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz tevhid, taksim parelasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. Yukarda yazılı konulardan başka şirket faydalı ve gerekli görülecek başka işlere girişilmek istenildiği takdirde ortaklar kurulunca bu yolda karar alınarak gerekli ana sözleşme değişikliğinin tescilinden sonra şirket bu işleri de yapabilecektir.
 


Geri Dön