13 / 05 / 2024

Aylık 2 bin 337 lira! Başvurana veriliyor

Aylık 2 bin 337 lira! Başvurana veriliyor

Eylül ayında masrafları nasıl karşılayacağını düşünen veliler için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığından açıklama yapıldı. Bakanlık ihtiyaç sahibi ailelere 2 bin 337 lira verileceğini ifade etti. İşte detaylar...



Milyonlarca öğrenci kısa süre sonra okula gidecek. Ancak velileri şimdiden okul masrafı korkusu sarıyor. Kalem, silgi, boya gibi ürünlerde artış oranı yüzde 100'ü aşarken özellikle defter fiyatlarındaki artış göze çarptı. Defter fiyatları 4 kat pahalanarak 4-5 TL seviyesindeki 80 sayfalık defterler 19.90 TL'ye satışa çıktı. Defterdeki fiyat artışı yüzde 300'e çıktı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön