29 / 04 / 2024

Aylık 3 bin 336 TL ödeme yapılıyor!

Aylık 3 bin 336 TL ödeme yapılıyor!

Devlet dar gelirlilere ve yoksullara sosyal yardım ödüyor. Aylık ödeme 3 bin 336 TL'dir. Bakanlık 50'den fazla program yürütmektedir. Devlet nakdi yardımları kalemlerine göre aşağıdaki gibidir...



Devlet dar gelirli ve muhtaçlara sosyal yardımlar yapmaktadır. Bu kapsamda devlet, ailelere, işçilere, işsizlere, engellilere, yaşlılara ve kronik hastalığı olan vatandaşlara maddi destek sağlamaktadır.

Devlet, gıda yardımından barınmaya kadar pek çok alanda vatandaşlara destek oluyor. Aylık ödemesi ise 3 bin 336 TL'dir.

Emekliler 1 Ocak 2023 zammınıza hemen bir göz atın! Tek tek BağKur, Emekli Sandığı, SSK emeklileri 2023 zam tablosu!

Aile ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından yürütülen sosyal yardım programları ile ihtiyaç sahibi vatandaşlar desteklenmektedir.

İşte o yardımlar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön