14 / 05 / 2024

Aylık 8500 TL maaş alanlara yeni bir fırsat! Eğer bu şartı taşıyorsanız asgari ücret almanız mümkün!

Aylık 8500 TL maaş alanlara yeni bir fırsat! Eğer bu şartı taşıyorsanız asgari ücret almanız mümkün!

Devlet tarafından 8500 TL ve üzeri maaş alan vatandaşlara doğalgaz desteği kapsamında ek ödeme yapılacak.



Bu ödemeyle birlikte maaşların üzerine 1000 TL daha eklenecek. Kimlerin bu ek ödemeden faydalanabileceği belirlendi. Başvurular şimdiden alınmaya başlandı ve belirtilen tarihe kadar devam edecek. Tüm detaylar haberimizde.

Aylık 8500 TL maaş alanlara yeni bir fırsat! Eğer bu şartı taşıyorsanız asgari ücret almanız mümkün!

8500 Türk lirası maaş alana 1000 Türk lirası ödeme

Özel sektör çalışanlarına müjdeli haber! Asgari ücretle çalışan vatandaşlarımız da bu destekten faydalanabilecek. Destek kapsamın özel sektör de çalışan kişilerin maaşlarına ek olarak 1000 TL ödeme verilecektir. Destekten yararlanmak isteyen kişiler için belirli şartlar açıklandı.

Enerji yardımı kapsamında sağlanacak 1000 TL ödeme, işverenlerin başvurusu üzerine onaylanacak. Yardımın son başvuru tarihi 30 Haziran 2023 olarak belirlendi. Ödemeler, çalışanların maaşları dışında aylık 1000 TL'yi aşmamak kaydıyla yapılacak ve gelir vergisinden muaf tutulacak.

Ödemeler, doğal gaz şirketlerine veya doğrudan çalışanlara verilebilecek. Her iki durum da enerji yardımı kapsamında değerlendirilecek. İşverenler, bir kısmını işçinin doğal gaz kartına, diğer bir kısmını ise elektrik harcamaları için nakit olarak verebilecekler. Her iki harcama da vergiden düşülebilecek. Ancak bu 1000 TL ödeme, çalışanların maaşlarına ek olarak verilecektir. Başvurular, işverenler tarafından yapılacak. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön