29 / 04 / 2024

Araç sahiplerine müjde! Akaryakıt alırken 70 TL kazanmanız mümkün! Hemen bakın!

Araç sahiplerine müjde! Akaryakıt alırken 70 TL kazanmanız mümkün! Hemen bakın!

Akaryakıt fiyatlarına gelen zamları kısmen de olsa telafi etmek isteyen araç sahiplerine güzel haber geldi. Yıl sonuna kadar geçerli olacak kampanya sayesinde akaryakıt ve otogaz alımlarında 70 TL'ye varan bonus kazanmanız mümkün.



Akaryakıt fiyatlarına gelen zamlardan bıkan araç sahiplerinin yüzünü güldürecek süper bir haber geldi. Araç sahiplerinin farklı günlerde TotalEnergies istasyonlarından tek seferde yapacağı dördüncü 250 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz alışverişine 70 lira bonus kampanyası başladı. Akaryakıt almadan önce kampanyaya katılmayı unutmayın.

70 TL BONUS KAMPANYASI BUGÜN BAŞLADI

TotalEnergies istasyonlarından tek seferde yapılan dördüncü 250 lira ve üzeri akaryakıt ya da otogaz alımında 70 TL’ye yakın bonus kampanyasından yararlanmak isteyenlerin merakla beklediği tarih de açıklandı. Kampanyadan yararlanabilmek için belirtilen tutarlarda akaryakıt ya da otogaz alımını 16 Kasım 2022 ile 31 Aralık 2022 tarihleri arasında yapmanız gerekiyor.

KAMPANYA 2022 YILI SONUNDA BİTİYOR

31 Aralık 2022 tarihine kadar geçerli olan kampanya sadece bonus üyesi TotalEnergies istasyonlarından yapılacak akaryakıt ya da otogaz alımlarında geçerli olacak. Kampanyaya katılmak için birbirinden farklı koşullar bulunurken, kampanyaya sms ile katılanlar en fazla 50 lira bonus ya da indirim kazanabiliyorken, kampanyaya BonusFlaş üzerinden katılanlar en fazla 60 lira bonus kazanabilecek.


Geri Dön