16 / 05 / 2024

Araç sahiplerine müjde! Akaryakıt alırken 70 TL kazanmanız mümkün! Hemen bakın!

Araç sahiplerine müjde! Akaryakıt alırken 70 TL kazanmanız mümkün! Hemen bakın!

Akaryakıt fiyatlarına gelen zamları kısmen de olsa telafi etmek isteyen araç sahiplerine güzel haber geldi. Yıl sonuna kadar geçerli olacak kampanya sayesinde akaryakıt ve otogaz alımlarında 70 TL'ye varan bonus kazanmanız mümkün.



Araç sahiplerinin toplamda 250 liraya varan harcamalarında BonusFlaş üzerinden mobil ödeme veya QR ile yapılan ilk ödemede ekstra 10 lira bonus kazanma fırsatı da sunuluyor.  Tüm şartların yerine getirilmesi halinde ise toplamda en fazla 70 liraya kadar bonus kazanılabiliyor. Kampanyaya Garanti Bonus, Flexi, Money, Paracard, diğer bankaların Bonus kartları (TEB Bonus, TEB Bonus Business, ING Bonus Business, Fibabanka Bonus Business ve Fibabanka Bonus hariç), Bonus Business ve Easy kart sahipleri katılarak 70 lira bonus kazanabilecek.

Akaryakıt kampanyasına katılmak isteyen Flexi, Bonus Flexi, Bonus Genç kart sahiplerinin, telefonun mesaj kısmına "EVET TE2022" yazıp devamında bir boşluk bırakarak kartın son altı hanesiyle beraber 3340'a SMS göndermesi kampanyaya katılmalarını sağlayacak.

EYT’liler ne kadar maaş alacak? En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? İşte bütün detaylar…

Gram altın için yapılan yeni tahmin herkesi şoke etti! Hemen bakın!

Evleneceklere 36 bin lira destek! 2023 çeyiz desteği ne kadar?


Geri Dön