29 / 04 / 2024

Ayşenur İslam: Binaların küçük olması değil, hizmetlerin büyük olması önemli!

Ayşenur İslam: Binaların küçük olması değil, hizmetlerin büyük olması önemli!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği hizmet binası ve Serdivan Semt Polikliniği açılış töreninde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin sağlık alanında ciddi mesafeler aldığını söyledi...




Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, "Binaların küçük olması önemli değil, hizmetin büyüklüğü çok daha önemli" dedi. 


İslam, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği hizmet binası ve Serpan Semt Polikliniği açılış töreninde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin sağlık alanında ciddi mesafeler aldığını söyledi.


Bundan çok daha güzel günleri göreceklerini belirten İslam, "İnşallah çalışmamız, iyi planlarımız ve projeksiyonlarımızla inşallah öyle olacak. Bu güzel binanın hayırlara vesile olmasını diliyorum. İnşallah burada çok güzel işler yaparız" diye konuştu. 


"Binaların küçük olması önemli değil, hizmetin büyüklüğü çok daha önemli" diyen İslam, kentte sağlık noktasındaki eksiklikleri gidermeye yönelik çalışmaları sürdürdüklerini anlattı. 


Kentin doktor ihtiyacı sorununu Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'na bildirdiklerini ifade eden İslam, "Doktor ihtiyacımızı karşılama konusunda Türkiye'nin sıkıntısı olduğu için bizim de sıkıntılarımız var. Bina ya da teçhizat imkanlarımızı rahatlıkla tamamlarız' demişti. İnşallah 7 farklı dalda uzman doktor sıkıntımızı yarına kadar çözmek üzereyiz" şeklinde konuştu. 


İslam, yarın da kentte çeşitli toplantı ve açılış programlarına katılacak. 



AA


Geri Dön