13 / 05 / 2024

Aytar Pet Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Aytar Pet Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Aytar tarafından kuruldu.



Aytar Pet Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Aytar tarafından kuruldu.

Aytar Pet Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
a. Her türlü  metal plastik kağıt cam vb. hurdanın alım satımı  ithalatı ihracatı ve pazarlaması. b.Her türlü profil köşebent yuvarlak lama vb. demir, çelik, pirinç, otomat vb. metallerin alım satımı, ithalat, ihracat ve pazarlaması,demir ve çelik sanayi ürünleri olan tüm mamul ve yarı mamullerin saç, teneke, pik, çelik malzemeleri dolu demirler boru ve profiller ile yassı mamul sıfatını haiz diğer demir çelik sanayi ürünlerinin alım satımı,ithalat, ihracat ve pazarlaması c. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. ç. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Ve şirket anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler..


Geri Dön