02 / 05 / 2024

Ayvalık Fasedis Villaları Konut Projesi'nde 5+1'ler 225 bin TL'ye!

Ayvalık Fasedis Villaları Konut Projesi'nde 5+1'ler 225 bin TL'ye!

Fasedis Villaları Konut Projesi'nde villaların fiyatları 225 bin TL ile 275 bin TL arasında farklılık gösteriyor. Firma ödeme koşullarıyla ilgili herhangi bir kampanya yapmıyor



As Grup tarafından hayata geçirilen Fasedis Villaları, Balıkesir Ayvalık Altınova"da inşa edildi.

39 villadan meydana gelen Fasedis Villaları, 5+1 ve 3 katlı tripleks villa şeklinde tasarlandı.

Fasedis Villaları"nda 5+1 ve 3 katlı tripleks olarak yapılan villaların fiyatları 225 bin TL ile 275 bin TL arasında farklılık gösteriyor. Firma ödeme koşullarıyla ilgili herhangi bir kampanya yapmıyor.

2007 yılından bu yana yaşamın devam ettiği Ayvalık Fasedis Villaları için belirlenen bu fiyat kampanyası 2011 yılı Mart ayına kadar geçerli olacak.

Alanları 210 metrekare olarak tasarlanan Fasedis Villaları"nda yer alan konutların taban oturumları ise 70 metrekare olarak belirlendi.

9 bin metrekare inşaat alanına sahip olan yazlık proje Fasedis Villaları, 14 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayat buldu.

Fasedis Villaları"nın sosyal donatılarında yüzme havuzu, bisiklet ve yürüme yolları bulunuyor. Fasedis Villaları İstanbul'a 532 kilometre, Ayvalık'a 12, İzmir'e 137 mesafede inşa edildi.

Proje, deprem yönetmeliğine ve imar mevzuatına göre inşa edildi. İskan belgeleri alındı, elektrik, su, telefon şebeke ve santralı ve de jeneratörü bağlandı, 100 tonluk temiz su depoları ve buna bağlı hidrofor sistemi teşekkül etmiş iki ayrı noktadan açılan artezyenle bahçe sulaması tesis edildi, peysajı bitki örtüsü ile kaplandı.

Fasedis Villaları Konut Projesi'nde banyo, mutfak, açık ve kapalı teras gibi ıslak hacimlerde kullanılan seramik ve fayanslar ve vitrifiye malzemeleri Toprak firmasının 1.sınıf kalitesinde. Mermer döşemeler, doğal mermer olarak  İzmir  ve Yatağan bölgesinin ihraç malı kalitesinde. Fasedis Villaları"nda kış mevsiminde oturma imkanı sağlayacak nitelikte kalorifer tesisatı monte edildi. Bina teras pergoleleri nitelikli olarak imal edilerek monte edildi.

www.asgrup.com
0212 260 72 06


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com


Geri Dön