30 / 04 / 2024

Azerbaycan Bakü Havalimanı için Wone Lighting’i tercih etti!

Azerbaycan Bakü Havalimanı için Wone Lighting’i tercih etti!

Her gün gelişen ve ekonomide söz sahibi olan Azerbaycan Bakü Havalimanı için Wone Lighting’i tercih etti. 2 aylık yoğun bir çalışma ile tamamlanan Haydar Aliyev Havalimanı yeni görünümü ile uluslar arası taşımacılıkta önemli bir noktaya yükseldi.



Aydınlatma pazarına agresif çıkışları ile dikkat çeken Wone Lighting Can Azerbaycan’ın yeni gözdesi. 17 Mart 2011 tarihinde Cumhurbaşkanı Aliyev tarafından temeli atılan yeni terminal binası 23 Nisan 2014 yılında tamamlandı. İç aydınlatmada Wone Lighting’i tercih eden Azerbaycan hükümeti kaliteyi tüm alanlarda yaşadı.

Yıllık 6 milyon yolcuya hizmet verme kapasitesine sahip yeni terminalin toplam 65 bin metrekarelik bir alana sahip. Binada aynı anda 12 uçağı kabul etmeye olanak sağlayan teleskopik yolcu geçiş tünelleri bulunuyor.

Wone Ligthing Bakü Haydar Aliyev havalimanında özel tasarım üçgen paneller, slim led panel ve down light ile en ücra köşeleri en ince ayrıntısına kadar aydınlattı.

Aydınlanma mühendisliğinin kilit ismi Wone Lighting’in Can Azerbaycan Bakü Haydar Aliyev Havalimanı için kullandığı ürünleri inceleyelim:

Azerbaycan’ın modern havalimanın aydınlatılması için öncelikle üçgen şeklinde şık görünümlü paneller tasarlandı. Bu paneller ile iç mekânın kusursuz bir aydınlatmaya kavuştu.  Özel tasarım panelleri şık ve alüminyum ekstrüksiyon gövdesi, PMMA Akrilik reflektörü(dörtkenarından ışık),Side Effect ile göz dolduran yuvarlak slım led paneller izledi.

4*18’lık led ve down lıght’ler ile desteklenen havalimanı Wone Lighting’in bir kez daha aydınlatmanın mimarı olduğunu kanıtladı.




Geri Dön