04 / 05 / 2024

Aziz Torun'dan GYODER'de ikinci patronlar darbesi!

Aziz Torun'dan GYODER'de ikinci patronlar darbesi!

GYODER Başkanlığı koltuğuna oturan ilk patron olan Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun ikinci patronlar darbesine de imza attı. 6 patron GYODER'in yüksek istişare kuruluna alındı...




Aziz Torun dan GYODER de ikinci patronlar darbesi!



GYODER Başkanı Aziz Torun döneminde Hakan Kodal, Ozan Balaban ve Turgay Tanes gibi profesyonellere ilave olarak SİNPAŞ'ın patronu Avni Çelik, Sur Yapı'nın patronu Altan Elmas, Avrupa Konutları'nın patronu Süleyman Çetinsaya, Eroğlu Gayrimenkul'ün patronu Nurettin Eroğlu, DAP Yapı'nın patronu Ziya Yılmaz ve Astay Gayrimenkul'ün patronu Mesut Toprak'ı yüksek istişare kuruluna aldı.


GYODER Yüksek İstişare Kurulu'nda kimler var?


Yüksek İstişare Kurulu’na GYODER Başkanı Aziz Torun, GYODER Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Hakan Kodal ile birlikte Prof. Dr. Ali Alp, Ozan Balaban, Prof. Dr. İbrahim Baz, Avni Çelik, Süleyman Çetinsaya, Durmuş Döven, Altan Elmas, Nurettin Eroğlu, Tankut Gündoğar, Prof. Dr. Şükrü Kızılot, Nahit Kiler, Ali Saydam, Haluk Sur, Dr. Ahmet Şahin, Turgay Tanes, Prof. Dr. Harun Tanrıvermiş, Mesut Toprak, Kürşat Tuncel, Dr. Ufuk Yılmaz ve Ziya Yılmaz gibi sektörün ve iş dünyasının önemli temsilcileri katıldı.


Bir darbede dernek adına!


Gayrimenkul Yatırım OrtaklığıDernği'nin adı geçen ay Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği olarak değiştirilmişti.




Geri Dön