29 / 04 / 2024

Azure Villas Reşadiye'de yüzde 50 peşin yüzde 50 vade fırsatı!

Azure Villas Reşadiye'de yüzde 50 peşin yüzde 50 vade fırsatı!

Firma: Nexonya İnşaat

Proje: Azure Villas Reşadiye

Geliştirdiği konut projeleriyle inşaat sektörüne yeni bir soluk getiren Nexonya İnşaat tarafından hayata geçirilen  Azure Villas Reşadiye projesi yüzde 50 peşin yüzde 50 vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.



Nexonya İnşaat imzasıyal yükselen, yepyeni bir konut projesi olan Azure Villas Reşadiye'de satışlar devam ediyor.  20 tripleks villadan oluşan projede villalar, 4+2 olarak tasarlandı. Toplam brüt alanı 400 metrekare büyüklüğe sahip villaların dört cephesi de panoramik bir manzaraya sahip.

Özellikle pandemiyle birlikte müstakil bir yaşamı tercih edenlerin ama bir yandan da şehirden çok da uzaklaşmak istemeyenlere hitap eden Azure Villas, Çekmeköy Reşadiye bölgesinde bulunuyor. Lokasyonlara uygun
projeler geliştiren Nexonya, yeşillikler içerisinde yer alan Reşadiye’de bölgenin en iddialı villa projesi olarak hayata geçiriliyor. 

Azure Villas Reşadiye de yüzde 50 peşin yüzde 50 vade fırsatı!

SOSYAL ALANLARI NELER?

Söz konusu projede her bir villanın kendine ait açık havuzu ve bahçesi bulunuyor. Projede ayrıca iki araçlık kapalı garaj, barbekü ve yemek alanı, ateş çukuru ile oturma alanı ve bahçe terasları da özel olarak tasarlandı. Projeyi farklı kılan noktalardan bir tanesi ise villa içerisinde asansörün olması. Böylece engelli ya
da yaşlı kişilerin evde yaşamı kolaylaşıyor.

YÜZDE 50 PEŞİN YÜZDE 50 VADE FIRSATIYLA!

Nexonya Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koray Vural, “Azure Villas projemizle konuttaki lüks tanımını yeniden yorumladık. Tüm inşaat malzemelerinin birinci sınıf kullanıldığı projemiz, tasarımı ve sosyal donatılarıyla üst düzey bir yaşam sunuyor. Villa yaşamını sevenlere hitap eden projemiz için yüzde 50’si peşin ve yüzde 50’si vade farksız taksitlerle kişiye özel ödeme planı sunuyoruz” dedi.  Azure Villas Reşadiye  projesinde teslimatlar Haziran 2024’te başlayacak.

WEB:https://www.nexonyaazure.com/

TEL:444 02 57

 

Silivri WAW Marina yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

projeye sor



Geri Dön