28 / 04 / 2024

Azure Vista Deluxe Residences'ta 225 bin eurodan başlayan fiyatlarla!

Azure Vista Deluxe Residences'ta 225 bin eurodan başlayan fiyatlarla!

AzureVista Deluxe Residences; çeşme'de hayata geçiriliyor. Proje kapsamında yer alan konutların fiyatları 225 bin eurodan başlıyor ve 900 bin euroya kadar yükseliyor. Nisan 2012'de teslimlerin yapılacağı projede vadelendirme yapılıyor



çeşme-Ilıca 'da hayata geçirilen AzureVista Deluxe Residences; Erigiler A.şž tarafından yükseliyor. Projede toplam 28 konut yer alıyor. Bu konutlardan 14'ü 1+1, 10 adeti 2+1 ve 4 adeti ise 3+1 olarak tasarlandı.

Proje kapsamında yer alan 1+1'lerin alanları 76 ile 98 metrekare arasında değişiyor. 2+1'lerin alanları 105 metrekare olarak belirlenirken 3+1 konutların alanları 142 metrekare olarak tasarlandı.

Proje kapsamında yer alan konutların fiyatları 225 bin eurodan başlıyor ve 900 bin euroya kadar yükseliyor. Proje kapsamında firma Tekstilbank ile anlaşmalı konumda. 84 aya kadar vadelendirme yapılan projeye Kasım 2010 yılında başlanmıştı. Proje kapsamında konutların teslimatları Nisan 2012 tarihinde gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Azure Vista Deluxe Residence zemin etüdü yapıldıktan sonra, statik olarak en son deprem yönetmeliğine uygun, ses ve ısı yalıtımlı precast dış cephe sistemi kullanılarak inşa ediliyor.

AzureVista çeşme 'de yaşayacak sayılı şanslı ailelere her türlü teknolojik konforuda sunan projedeki daireler akıllı ev ve inverter multi klima   ısıtma/soğutma sistemleri ile donatılıcak. İç mekanlar Avrupanın en kaliteli hazır mutfak, ankastre, lamine parke, banyo seramik, evye, batarya ve çamaşır/kurutma makinesi üreticisi markaların ürünleri   ile tamamlancak.

Zemin katta daire sahiplerini karşılayacak sihirli bir atmosfer, lobi ve resepsiyon, 329 metrekarelik köşe cafe-restorant, elit butik bir mağaza; bodrum katında 427 metrekarelik termal spa merkezi, tv ve oyun salonu, ütü servisi odası ve her dairenin kullanımına tahsis edilecek depo alanları; birinci katta yönetici ofisi ve business center, patisseri ile 163 metrekare lik deniz manzaralı botanik bahçe terası; çatı katında Rezidans daire sahipleri ve misafirleri 650 metrekarelik harikalar diyarı bir yaşam alanına adım atacaklar. Burada gündüz ayrı, gece apayrı büyüleyici panaromik bir manzarayla bütünleşen restorant-bar, termal yüzme havuzu, fitness center ve pilates-yoga salonu hizmetlerine hazır olacak.

0 533 235 24 25  

www.azurevistacesme.com


Kübra Genç/Emlakkulisi.com

Geri Dön