29 / 04 / 2024

Babacan Central projesinde satışlar durdu! 

Babacan Central projesinde satışlar durdu! 

Babacan Holding bünyesindeki Babacan Yapı'nın 2017 yılında ön talep toplamaya başladığı Babacan Central projesinde satışlar durdu.



Babacan Holding bünyesindeki Babacan Yapı'nın  2017 yılının Kasım ayında ön talep toplamaya başladığı Babacan Central projesinde satışlar durdu.
 
Beylikdüzü'nde yer alan Babacan Central projesi, Skyport Beylikdüzü projesinin sol tarafında, İstanbul yolu üzerinde, Medilife Beylikdüzü Hastanesi'nin hemen önünde yükselecekti.

Proje iptal mi olacak?

Projede herhangi bir iptal olmadığını söyleyen Babacan Yapı yetkililerinin verdiği bilgiye göre, projedeki satışların durma nedeni, Babacan Premium projesinin teslimlerinin yaklaşmış olması olarak açıklandı. Şirket yetkilileri "Babacan Premium projesinde projesinde teslimat dönemi yaklaştığı için o projeye ağırlık verdik. Teslimlerin Ağustos ayına yetişmesi için de Central projesinde satışları durdurduk." açıklamasını yaptı.

Satışları durdurulan Babacan Central projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerinden oluşan 746 adet konut planlanmıştı. Projede konutların yanı sıra 54 adet ticari ünite ve 12 adet ofis de yer alacaktı.

Üç blok olarak planlanan Babacan Port Royal projesinde  basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kulübü, fitness center, piknik alanları, spa merkezi, sauna, toplantı odası, organizasyon odası, eğlence odası, playstation odası, sinema odası gibi sosyal alanlar da bulunacaktı.

Babacan Holding, Esenyurt'taki Babacan Premium projesi ve Küçükçekmece'deki Babacan Port Royal projesinde satışlara devam ediyor.

Babacan Central projesinde satışlar durdu! 
Babacan Holding’ten Babacan Central açıklaması!

Telefon: 444 2 420
Web: http://babacanholding.com/


Geri Dön