30 / 04 / 2024

Babacan Holding’ten 2018'de ev alan ilk 5 kişiye otomobil hediye!

Babacan Holding’ten 2018'de ev alan ilk 5 kişiye otomobil hediye!

Firma: Babacan Yapı

Babacan Holding'in yılbaşına özel hazırladığı kampanya dahilinde yeni yılda ev alan ilk 5 kişiye özel bir yıl süreyle lüks bir araç kiralanacak...



Babacan Holding, yılbaşı özel hazırladığı kampanyasında birbirinden cazip imkanlar sunuyor. Kampanya kapsamında; ‘Babacan Port Royal’, ‘Babacan Premium’, ‘Babacan Palace’ ve ‘Prime Suites’ten yeni yılda konut sahibi olmak isteyen ilk 5 kişiye özel bir yıl süreyle lüks bir araç kiralanacak. 

 

Yeni yıl kampanyasının detayları hakkında bilgi veren Babacan Holding CEO’su Mehmet Babacan, “Holding olarak her zaman merkezi lokasyonu ile bölgedeki rakiplerine göre fark yaratan birbirinden özel projeler geliştirmeye özen gösterdik ve 2018 yılında da geliştirmeye devam edeceğiz. Projelerimizin kalitesinin yanı sıra zaman zaman düzenlediğimiz kampanyalar ile müşterilerimize cazip ödeme planları sunarak onların ev sahibi olmalarını kolaylaştırmak da en temel hedefimiz. Bu çerçevede; hem oturum, hem de yatırım amaçlı konut sahibi olmak isteyenlere özel olarak yeni yıla yakışır yılın ilk kampanyasını hayata geçirmekten dolayı çok mutluyuz. 2018 yılının bu ilk kampanyasından faydalanarak konut sahibi olmak isteyenler ellerini çabuk tutmalı bu fırsatı kaçırmamalı. Projelerimizden ev sahibi olacak ilk beş kişiye bir yıl boyunca lüks bir araç kiralayacağız. Bunun yanı sıra projelerimizde farklı farklı kampanyalar da bulunuyor” dedi.

 

Babacan Holding’ten 2018 de ev alan ilk 5 kişiye otomobil hediye!


 
Babacan projelerinde cazip kampanyalar

 

Babacan Holding’ten 2018 de ev alan ilk 5 kişiye otomobil hediye!

 

‘Babacan Port Royal’de konut sahibi olmak isteyenlere kişiye özel ödeme planlarından yararlanabiliyor. Birçok yatırımcının ilgisiyle karşılaşan ‘Babacan Premium’da taksitler 12 ay sonraya öteleniyor. Projede daireler de eşyalı olarak teslim ediliyor.

 

‘Babacan Palace’ ve ‘Prime Suites’ projelerinden konut sahibi olmak isteyenler ise, dairesini tapusuyla birlikte hemen teslim alıp ödemelerine ise 1 yıl sonra başlayabiliyor. 

 

16 bin 500 metrekarelik arsa üzerinde inşa edilen  ‘Babacan Port Royal’de daire fiyatları 279 bin liradan başlangıç gösteriyor. 

 

Ayrıca Babacan Projeleri’nde banka kredisi kullanmak isteyenler 0,99 faiz avantajından da yararlanabiliyorlar. Projede dairelerin Eylül 2019’da teslim edilmesi planlanıyor.

 

Babacan Premium'da 269 bin TL'ye

Babacan Holding’ten 2018 de ev alan ilk 5 kişiye otomobil hediye!

 

Tatil köyü konforunda yaşam fırsatı sunulan ‘Babacan Premium’da daireler Haziran 2018’de sahiplerine teslim edilecek. 1009 konuta yer verilen ‘Babacan Premium’ projesinde daire fiyatları 269 bin TL’den başlıyor.

 

‘Babacan Premium’ E-5’e 100 metre, metrobüs durağına 100 metre ve Atatürk Havalimanı’na 15 km mesafede konumlanıyor.


 
Babacan Palace'ta hemen teslim

 

Babacan Holding’ten 2018 de ev alan ilk 5 kişiye otomobil hediye!

 

Teslimlerin hemen gerçekleştiği ‘Babacan Palace’, 5 yıldızlı otel konseptine sahip. Projede 248 adet stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 geniş teraslı suit daireler yer alıyor. Beylikdüzü'nde yer alan projede daire fiyatları ise 269 bin TL’den başlıyor.  

 

Prime Suites, Basın Ekspres bölgesinde yükseliyor

Babacan Holding’ten 2018 de ev alan ilk 5 kişiye otomobil hediye!

 

Prime Suites, Basın Ekspres bölgesinde hayata geçiriliyor. Proje, otel konforunda rezidans konseptine sahip. 142 dairenin yer aldığı projede günlük ve aylık yüksek kira getirisi de elde edilebiliyor.

 

TEM Otoyolu’na bağlantısı bulunan ‘Prime Suites’ projesinden Atatürk Havalimanı, metro ve metrobüse kolay ulaşım sağlanaıyor.


http://babacanholding.com/

 


Geri Dön