28 / 04 / 2024

Babacan Port Royal'de kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı!

 Babacan Port Royal'de kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı!

Babacan Port Royal'de 1 oda 1 salon daireler 3 bin 800 TL'den, 2 oda 1 salon daireler 5 bin 200 TL'den ve 3 oda 1 salon daireler 8 bin 300 TL'den başlayan taksitlerle satılıyor.



Babacan Holding, bulunduğu bölgeye prestij kazandıran projeleri arasında yer alan Babacan Port Royal’de benzersiz bir kampanya başlattı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, yatırımcılarına her dönemde cazip ödeme seçenekleri sunan Holding’in başlattığı kampanya kapsamında 1 oda 1 salon daireler 3 bin 800 TL’den, 2 oda 1 salon daireler 5 bin 200 TL’den ve 3 oda 1 salon daireler 8 bin 300 TL’den başlayan taksitlerle satışa sunuluyor.

İlk etap teslimleri 2020 yılı ikinci yarısında başlayacak olan Babacan Port Royal'de tapular hazır. Babacan Port Royal, 10 futbol sahası büyüklüğünde yeşil alana komşu, mimari tasarımı Portekizli Addon Grup imzası taşıyan proje toplam 5 blokta 814 daire ve 50 adet ticari üniteden oluşuyor.

Projede alan büyüklükleri 37 ile 212 metrekare arasında değişen 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Projede, şehrin merkezinde, kamuya ait yeşil parka komşu projede ayrıca geniş yürüyüş, dinlenme, eğlenme alanları ve süs havuzları mevcut.

Teslimlerin 2020 yılında gerçekleştirilecek olan Babacan Port Royal'in bin metrekarelik kapalı alanı, geniş sosyal donatı alanları için ayrıldı.Projede fitness, sauna, kapalı yüzme havuzu, hamam, masaj odası, play station odası, sinema odası, dinlenme odası, oyun odası da yer alıyor.

E-5'e bir dakika mesafede ayrıca metroya sıfır konumuyla da yatırımcıların dikkatini çeken Babacan Port Royal, E-5’e 1 dakika ve İDO’ya 10 dakika mesafede yer alıyor.

CNR Fuar Merkezi, Dünya Ticaret Merkezi, Bakırköy deniz otobüsü, Ataköy Marina, İSTOÇ, Masko, Kuyumcukent, İkitelli Organize Sanayi Bölgesi ve Atatürk Olimpiyat Stadı gibi alanlara yakın mesafede bulunuyor.

 

http://www.babacanportroyal.com/


Geri Dön