03 / 05 / 2024

Babaeski 100 yataklı devlet hastanesi 5 yıldızlı otelleri andırıyor!

Babaeski 100 yataklı devlet hastanesi 5 yıldızlı otelleri andırıyor!

Babaeski Yeni Devlet Hastanesi'nin 20 milyon liraya mal olduğunu belirten Başhekim Uzman Doktor Hakan Koçoğlu "Beş bloktan oluşan hastanenin 2 bloğu polikliniklere ayrıldı." dedi




Sağlık Bakanlığı tarafından  TOKİ  aracılığıyla Kırklareli'nin Babaeski ilçesinde yaptırılan 100 yataklı devlet hastanesi 5 yıldızlı otelleri andırıyor. Resmi açılışı yapılan hastanedeki bazı küçük eksiklerin tamamlanması için çalışmalar yapılıyor. Babaeski Yeni Devlet Hastanesi'nin 20 milyon liraya mal olduğunu belirten Başhekim Uzman Doktor Hakan Koçoğlu "Beş bloktan oluşan hastanenin 2 bloğu polikliniklere ayrıldı. 


Bir blokta ise acil servis, ameliyathane ve yoğun bakım ünitesi olacak. Diğer blokta hemodiyaliz ve doğumhane bölümü buluyor. Son blokta ise başhekimlik ve yatan hasta servisleri hizmet verecek" dedi. Koçoğlu "l00 Yataklı Babaeski Devlet Hastanesi 23 bin 505 metrekarelik alana sahip. Hastanenin son sistem veri tabanı, otomatik yangın söndürme, havalandırma, klima, özel kameralarla güvenlik sistemi de var. Hastanenin çocuk servisinde çocuklar için oyun alanı da bulunacak" diye konuştu.


Sabah Marmara


Geri Dön