30 / 04 / 2024

Babil Kuleleri nerede.. Babil Kuleleri'ne nasıl gidilir

Babil Kuleleri nerede.. Babil Kuleleri'ne nasıl gidilir

Uluhan Babil Kuleleri'nin tanıtım toplantısında söz alan Uluhan Grup Yönetim Kurulu Eşbaşkanı Bekir Cesur, Esenyurt'un yenilenen modern yüzünün simgelerinden olacak projenin çağdaş yaşamın tüm niteliklerini barındıracağını vurguladı.



1050 konut ve 200 ticari birimiyle her türlü modern imkana sahip olan ve çağdaş şehircilik anlayışı ile uyumlu yeni yaşam ve iş merkezi Uluhan Babil Kuleleri, değişen ve gelişen Esenyurt'un yükselen değeri olmayı hedefliyor.

Esenyurt'ta 03 Nisan 2011 tarihinde temelleri atılacak olan Uluhan Babil Kuleleri, kentsel dönüşümün çağdaş ve başarılı bir örneği olarak yapı sektöründe fark yaratmayı hedefliyor. 1050 konut ve 200 ticari birimden oluşan projenin 160 milyon dolara mal olması öngörülüyor. Zemin kazıklarının çakıldığı ve hafriyatın tamamlandığı Babil Kulelerinin 2011 Şubat ayında başlayan inşaatı iki yıl içinde tamamlanacak. Daire ve ofis satışlarının başlangıç tarihi ise 1 Nisan 2011 olarak ilan edildi.  Bina Yönetim Sistemleri bir Garanti Koza kuruluşu olan Koza Yönetim A.Ş tarafından gerçekleştirilecek olan Uluhan Babil Kuleleri, ISO 9001 Kalite Güvence Sistemi ile inşa edilecek. 
 
Kredi yok, kefil yok, vade farkı yok, faiz yok

Uluhan Babil Kuleleri ile yaşayan, canlı bir yaşam merkezi inşa etmek üzere çalışmalarını sürdüren Uluhan Grup, çevre ile uyumlu, yeşili bol, sağlık ve eğitim kurumlarına yakın, kent merkezlerine ulaşımı kolay yeni konut ve iş merkezi projesiyle elverişli imkanlarla ev sahibi olmak isteyenlerin hayallerini gerçekleştirmeyi amaçlıyor.
 
Kredisiz, kefilsiz, vade farksız, faizsiz yeni bir yaşam ve iş merkezi olan Uluhan Babil Kuleleri'nin tanıtım toplantısında söz alan Uluhan Grup Yönetim Kurulu Eşbaşkanı Bekir Cesur, Esenyurt'un yenilenen modern yüzünün simgelerinden olacak projenin çağdaş yaşamın tüm niteliklerini barındıracağını vurguladı. Her türlü sosyal imkana sahip olan Uluhan Babil Kuleleri'nin iki yıl gibi kısa bir zaman diliminde tamamlanacağını belirten Cesur, her açıdan gerçek bir model olan projenin Esenyurt'un çıtasını çok daha yüksek bir noktaya taşıyacağının altını çizdi.


 
Tanıtım toplantısında söz alan Uluhan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Demirhan tarihte Babil Kuleleri'nin bir efsaneden ibaret olduğunu, Esenyurt'ta hayata geçirecekleri Uluhan Babil Kuleleri'nin ise 'yaşayan efsane' olacağını vurguladı.  Demirhan, birinci derece deprem ülkesi olan Japonya'da deprem olduğunda insanların evlerinden çıkmadığını, bunun aksine Türkiye'de deprem olduğunda insanların evlerinden kaçmaya çalıştığını ifade ederek, Uluhan Babil Kuleleri'nde yaşayan insanların da deprem olduğunda evlerinden kaçma gereği duymayacaklarını, tamamen güvende olacaklarını belirtti.

50 KONUT VE 200 TİCARİ BİRİMDEN OLUŞAN PROJE 160 MİLYON DOLARA MAL OLACAK

Uluhan Grup, Esenyurtta bin 50 konut ve 200 ticari birimden oluşan Babil Kuleleri Projesini hayata geçirecek. 160 milyon dolara mal olması öngörülen projenin temeli 3 Nisanda atılacak. Babil Kulelerinin geçen ay başlayan inşaatı 2 yıl içinde tamamlanacak.
Daire ve ofis satışlarının başlangıç tarihi ise 1 Nisan 2011 olarak belirlendi.

Projenin tanıtım toplantısında konuşan Uluhan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Demirhan, grup olarak Esenyurtun "yükselen yıldız" olduğu kanaatine vararak bu ilçede yeni projeler hayata geçirmek istediklerini, ikinci projelerini de Esenyurtta gerçekleştirdiklerini, yine Esenyurtta yer alan ilk projeleri Acunkentin ise tamamlanmak üzere olduğunu bildirdi.

Demirhan, müşterilerine, kredisiz, kefilsiz, vade farksız, faizsiz daire alma imkanı verdiklerini, firmalarının 50 aya varan vadelerle konut alma imkanı sunduğunu ifade ederek, "Projelerimize yurtdışından çok yoğun ilgi var. Müşterilerimizin hemen hemen yüzde 50si yurtdışında yaşayan insanlardan oluşuyor" dedi.

Demirhan, Babil Kuleleri Projesinde 29 kattan oluşacak binaları teknolojik olarak 9 şiddetindeki depreme dayanıklı inşa ettiklerini de söyledi.

Uluhan Babil Kuleleri projesinde dairelerin fiyatları peşin 39 bin 500 lira (stüdyo daire) ile 130 bin lira (3 artı 1) arasında değişiyor.
 
Kısaca Uluhan Grup

Çevre ve insan yaşamına duyduğu sorumluluk bilinciyle kent merkezlerinde özel yaşam alanları kuran Uluhan Grup'un arkasında, Türkiye genelinde büyük projelere imza atan sektörün duayenlerinden Süleyman Demirhan, Pehlivan Lokantaları'nın sahibi Bekir Cesur ve Necati Aktülün ile Taha Aktülün bulunuyor.
 
Birçok şehirde alışveriş merkezi, cami, fabrika, eğitim öğretim kurumu gibi yapılar inşa eden, TOKİ'nin 700 konutluk projelerini hayata geçiren Süleyman Demirhan ile Bekir Cesur, Necati Aktülün ve Taha Aktülün'un ortaklığıyla kurulan Uluhan Grup, vatandaşların yaşam standartlarını yükseltmek, uygun ve ekonomik şartlarla ev sahibi olmalarını sağlamak amacıyla iddialı projeleri hayata geçiriyor.   
 
Gerçekleştirdikleri projelerin tam anlamıyla kentsel dönüşüm projeleri olduğunu belirten Uluhan Grup yetkilileri, yaşanabilir, modern konut projelerini önümüzdeki yıllarda çok daha geniş kesimlere ulaştırmaya yönelik çalışmalarını sürdüreceklerinin altını çiziyorlar.

 


Geri Dön